Nie wiem czemu co niektórym nie podobają się Polskie komedie ?? z braku laku to i kit jest dobry. Zawsze się można z czegoś pośmiać. Ja sobie śmignę na ten filmik bo jest zajefajna obsada i humoru z pewnością nie zabraknie. A jak się komuś nie podobają polskie komedie to niech siedzi w domu i ogląda M jak miłość. To z pewnością zadowoli każdego wybrednego widza.
Zgadzam się. Ja też śmignę na ten film. Przede wszystkim dlatego, że bardzo mi się podobał ,,To nie tak jak myślisz kotku''
Bo są prymitywne i głupie? Z czego się w nich śmiać? Że będą przekleństwa albo jakieś suchary słyszane już w kilku innych filmach. Nie jest brak dobrych filmów tylko trzeba trochę zbadać to co jest w kinach a nie sugerować się plakatem że będzie dobry film. Nie oglądam M jak miłość ale tego też nie zamierzam oglądać( swoją drogą śmierć Hanki była śmieszniejsza niż wiele komedii w tym roku).
skoro cię śmieszy tylko czarny humor to nie masz po co się wybierać do kina na ten film. Zresztą i tak już wiesz co w nim będzie to lepiej skocz z kumplami na browar.
nie wiem o co ci chodzi z tym czarnym humorem, ale jak oceniasz taki film na 8 czyli bardzo dobry to jak ocenić polskie komedie np. seksmisja? ile dać takiemu filmowi punktów. No ale skoro dla ciebie film bardzo dobry to taki na którym można się pośmiać nie z inteligentnego humoru albo z fajnie poprowadzonej fabuły tylko tak po prostu bo ktoś albo będzie przeklinał albo zrobi głupią minę to ok powodzenia
jezeli komus sie nie podoba polskie kino to watpie zeby ogladal inne polskie produkcje,nie wiem jak ty ale ja jestem bardziej wymagającym widzem, i byle kitem sie nie zadowole, na szczescie mamy 21 wiek, i dostęp do filmów kazdej mozliwej produkcji i nie jestem skazana tylko na ogladanie polskich gniotów, i nie wychodze z zalozenia tak jak ty,"nie wazne byle by sie cos ruszalo"