...JLO szufladkuje sie juz wyłącznie do słodkich ról...bogaci panowie,kopciuszk tematy pretty woman ...ehh a szkoda bo w pociagu z forsa wcale nie była taka słodka ...
Hmm, szufladkuje się.. ale chyba lepiej być dobrym w jednym facu niż kiepskim w pięciu:) Ja lubie filmy z jej udziałem. I te słodkie i te ostrzejsze, jak na przykład "Droga bez powrotu" .
Hmm, szufladkuje się.. ale chyba lepiej być dobrym w jednym facu niż kiepskim w pięciu:) Ja lubie filmy z jej udziałem. I te słodkie i te ostrzejsze, jak na przykład "Droga bez powrotu" .
Hmm, szufladkuje się.. ale chyba lepiej być dobrym w jednym fachu niż kiepskim w pięciu:) Ja lubie filmy z jej udziałem. I te słodkie i te ostrzejsze, jak na przykład "Droga bez powrotu" .
Hmm, szufladkuje się.. ale chyba lepiej być dobrym w jednym fachu niż kiepskim w pięciu:) Ja lubie filmy z jej udziałem. I te słodkie i te ostrzejsze, jak na przykład "Droga bez powrotu" .
hmmm.. taa "droga bez powrotu" czy to nie jest o tym jak grupka ludzi wpada na wyrzutków którzy wygladaja jak po nieudanym eksperymencie genetycznym,gonia sie wszyscy po lasach,oni ich pozerają? a j.lo gra jedna z tych ludozerców?? nie ona na pewno nie grala w tym filmie, ale na pewno chodzi o "droga przez piekło", taak tam byla swietna chodziaz jej nienawidze to tam byla zajebista, tylko w tym filmie mnie nie draznila,grala taka wredna suke ze az milo bylo patrzec...