PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35129}

Pokojówka na Manhattanie

Maid in Manhattan
2002
5,9 97 tys. ocen
5,9 10 1 96782
5,1 15 krytyków
Pokojówka na Manhattanie
powrót do forum filmu Pokojówka na Manhattanie

Typowe

ocenił(a) film na 6

...JLO szufladkuje sie juz wyłącznie do słodkich ról...bogaci panowie,kopciuszk tematy pretty woman ...ehh a szkoda bo w pociagu z forsa wcale nie była taka słodka ...

2free

Hmm, szufladkuje się.. ale chyba lepiej być dobrym w jednym facu niż kiepskim w pięciu:) Ja lubie filmy z jej udziałem. I te słodkie i te ostrzejsze, jak na przykład "Droga bez powrotu" .

2free

Hmm, szufladkuje się.. ale chyba lepiej być dobrym w jednym facu niż kiepskim w pięciu:) Ja lubie filmy z jej udziałem. I te słodkie i te ostrzejsze, jak na przykład "Droga bez powrotu" .

2free

Hmm, szufladkuje się.. ale chyba lepiej być dobrym w jednym fachu niż kiepskim w pięciu:) Ja lubie filmy z jej udziałem. I te słodkie i te ostrzejsze, jak na przykład "Droga bez powrotu" .

2free

Hmm, szufladkuje się.. ale chyba lepiej być dobrym w jednym fachu niż kiepskim w pięciu:) Ja lubie filmy z jej udziałem. I te słodkie i te ostrzejsze, jak na przykład "Droga bez powrotu" .

claire_82

hmmm.. taa "droga bez powrotu" czy to nie jest o tym jak grupka ludzi wpada na wyrzutków którzy wygladaja jak po nieudanym eksperymencie genetycznym,gonia sie wszyscy po lasach,oni ich pozerają? a j.lo gra jedna z tych ludozerców?? nie ona na pewno nie grala w tym filmie, ale na pewno chodzi o "droga przez piekło", taak tam byla swietna chodziaz jej nienawidze to tam byla zajebista, tylko w tym filmie mnie nie draznila,grala taka wredna suke ze az milo bylo patrzec...

kasiaczek_7

;))) masz racje, to faktycznie Droga przez piekło. A kto lubi J. Lo a kto nie.. zresztą o gustach się nie dyskutuje:) pozdrawiam