Nie mogę się z Tobą nie zgodzić. Od połowy to jest jakaś nieśmieszna komedia. Ilość nielogicznych wpadek poraża a sztuczna para z ust wywołuje uśmiech politowania.
Sam sposób w jaki zorganizowano transport tych więźniów tom jakaś żenada. Jedzie sobie samochodzik w nocy bez monitoringu stałego GPS, więźniowie pozamykani na skobelek, pancerna furgonetka jest tak pancerna ze pare kul z wiatrówki i po szybie, bandzior ja odpala zwierając dwa kabelki jak w starym Fiacie 125p i heja....
Ogólnie oglądasz film ... film thriller , kryminał ... Może ci się pomyliło i chciałeś obejrzeć dokumentalny film o przewożeniu więźniów ? Te wasze błędy logiczne mnie zawsze śmieszą , oglądacie tylko po to żeby potem ponarzekać ? Współczuje ... dla mnie bardzo fajny film :)
Akurat muszę się zgodzić z pawulon1_2. Film mi się podobał, ale te niedorzeczności kłuły w oczy. To jest film z 2020 roku, a nie z lat 80' gdzie na tego typu niedociągnięcia można by machnąć ręką
tak , ale w praktycznie każdym filmie który nie powstał za pewne za 100 milionów a ma taką fabułę to wiadomo że będzie dużo niedociągnięć , ale oglądało mi się go bardzo fajnie bo lubię taką tematykę ludzi zamkniętych i walczących o wyjście...
Nie znosze komentarzy, ocen filmów bez jakichs tlumaczen - czemu sie nie podobal. Moze ogarnij sie troche i zacznij konstruować nieco swoje wypowiedzi, poza "nie bo nie".