Ja Uważam że tak, film bdb POLECAM wszystkim fanom horrorów, historia świetna, aktorzy doskonali, zakończenie też ok. Daje 10/10.
yhy :) sadzać po ocenach filmów w twoim profilu, to rzeczywiście znasz się na filmach :)
Film schematyczny aż do bólu.
bez przesady, arcydzieło to nie jest ;) ale całkiem sympatyczny horror i nieźle zagrany
Nic nadzwyczajnego, film mierny, schematyczny i w sumie to nudny, dla mnie 5/10. Ja bym powiedział że marcin261287 ma racje, bo żeby tak oceniać filmy to trzeba mieć 12 lat chyba.
arcydzieło ? o . 0
przeciętny film, z braku wyboru można obejrzec, za mało akcji, za mało 'przerażających' scen.Jeszcze to banalne zakończenie..........
film tragiczny!! aktorstwo do dupy fabula masakrycznie nudna a zakonczenie to chyba jakis dowcip miesiaca. skonczyl sie tak cukierkowo ze prawie rzygnelam ;/ nie nie nie i jeszcze raz nie!
Oj musze sie z wami zgodzić, film niestety strasznie przewidujący, wszystkiego mozna było sie domyślić, ja cały czas dyktowałam praktycznie co aktorzy zaraz zrobią, czy tam powiedza ; DD heheh, no cóż, mam sentyment do filmów, w którym są odludne farmy, a więc całokształt jak dla mnie na 6 zasługuje ;)) pozdro ;pp a co do zakończenia to na prawde nie mogłam uwierzyć, zbyt cukierkowo ;pp
ja uważam tak samo, aczkolwiek nie dałabym filmowi nawet piątki... to było dla mie czystym absurdem... i jeszcze ta rola k. stuart... 2/10
Filmowi brakuje oryginalności, motyw nawiedzonego domu niestety jest strasznie oklepany ;/
Motyw oklepany, ale niezły. Sprawdza się i wolę obejrzeć coś o nawiedzonym domu niż kolejną część żywych umarlaków.
Mnie tam się podobał. Specjalnie nic nowego nie wnosi, ale dobrze się ogląda. (No poza scenami połamańców zasuwających po ścianach. Psują klimat filmu i nie ą za dobrze dopracowane.)