PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190313}

Posłańcy

The Messengers
2007
5,9 24 tys. ocen
5,9 10 1 24131
3,3 6 krytyków
Posłańcy
powrót do forum filmu Posłańcy

Nie ma w nim nic szczegolnego. Miejscami przywiązanie twórców do schematów aż mnie przeraża. Co z tego, że zrobili ładne efekty skoro nic z nich nie wynika? Fabuła? no miejscami ma swoje plusy, ale nie ma zbyt wiele możliwości na zakończenie wiec w pewnym momencie każdy może końcówkę zgadnąć. Jak na horror mało trupów... w sumie 1.

4/10

ocenił(a) film na 7
Newelowsky

Film całkiem całkiem, mnie się podobał. No może za wyjątkiem Dylana McDermott'a który swoją nieporadnością mnie irytował. A co do trupów to fakt powinno być więcej, liczyłem że Jess Solomon w końcowych scenach zginie no ale nie udało się:/ Trudno.

ocenił(a) film na 8
lukash69

Ja tam sie cieszę, ze Jess przeżyła. Film mi się podobał, ale za straszny to on nie był.... Ja bym go raczej horrorem nie nazwała.

ocenił(a) film na 4
paulincia21

na inne miano niż horror raczej nie zasługuje. Zbyt prosty. Typowy horror

ocenił(a) film na 2
Newelowsky

kaszaneczka. Ni to straszne ni to jakieś przerażające. Jedynie Stewart gra przekonująco( nie we wszystkich scenach)
typowe amerykańskie kino: jak ma się pojawić straszna twarz to puszczają jakiś dziwy głośny i wyrwany z kontekstu dźwięk i widz bardziej boi się tego dźwięku niż tej postaci.Można rzec trochę nietypowy, ale w wielu miejscach bardzo nudny.
2/10