PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112561}

Potwór

Creature
1985
4,1 404  oceny
4,1 10 1 404
Potwór
powrót do forum filmu Potwór

Pomocy

ocenił(a) film na 7

Mam ogromną prośbę do wszystkich.Mianowicie czy ktoś może wie gdzie można kupić DVD z tym filmem,aby miał polskie napisy? Może ktoś go ma i chce sprzedać za wysoką cenę, to kupie,byle by był oryginalny i chociaż z napisami.

nexus_1985

Ja również dołączam się do prośby.Od dobrych kilku lat poszukuję tego filmu,lecz bezskutecznie.Nawet ,jeśli można go dorwać gdzieś na p2p,to nie ma polskich napisów do niego.Nasi wspaniałomyślni dystrybutorzy w Polsce oczywiście nie pomyśleli,aby wydawać takie pozycje,no bo po co...
Lepiej atakować serwisy z napisami,oskarżając je o propagowanie piractwa,miast zająć się poszerzaniem oferty.Tutaj dla wyjaśnienia odnoszę się oczywiście do ataku firmy Gutek Film ,na serwis napisy.org

użytkownik usunięty
expo2000

http://www.torrentbit.nl/torrent/994646/Creature%20(1985)%20DVDRip%20antropophag us/

nexus_1985

Na DVD można w USA kupić za parę dolarów + wysyłka. Ale niestety, jak to bywa w takim przypadku, o polskich napisach zapomnij...

Pikuslaw

Dzięki koledzy.Film w końcu ściągnąłem(co prawda w kiepskiej wersji divx 700mb,ale za to były pasujące polskie napisy)i obejrzałem...
4/10 to adekwatna ocena dla tego filmu.

ocenił(a) film na 5
nexus_1985

Nie wiem czy był na DVD. Ja mam go gdzieś na VHS.