Hahaha naprawde rozbrajające teksty, mega smieszne sceny, swietne efekty 3D i super ułożona fabuła!! Dawno sie tak nie usmiałem!! Hahaha cała sala nie wytrzymywała juz od smiechu a 70% to dorośli:D Jeden Pan nawet popłakał się ze śmiechu!! Najlepsze 3D jakie ogladalem i najsmieszniejsza animacja EVER!! Z czystym sumieniem wystawiam 10/10 i dodaję do ulubionych.. Naprawde POLECAM!!
Zgadzam się :)
rozwaliły mnie totalnie 3 momenty :P
-przywitanie obcych ( gliniarz z beverly hills)
-łamanie kody przez karalucha na macie tanecznej
-(SPOILER!!!!!!!!)Przemiana insektozaura w motylka:P
taaa , <Spoiler>albo motyw z guzikiem do latte i do odpalenia rakiet atomowych<lol> i ostatnia scena hahaha
lub teskt" B.O.B.:Derek z Tobą tez był? Co za dwulicowy palant!!" <hahahaha> i cos tam ze woli galaretke i ze zrywa z nim HAHAH.. duzo tego bylo.. SUPER!!
zgadzam sie co do tego że był smieszny .. mam 13 lat i byłam z koleżanką i kumplami dzisiaj na tym i byli jeszcze dwaj chłopaki mniej wiecej 9,10 lat i w ogule sie nie śmiali (dziwaki) :P a my to po popristu cały czas sie śmialiśmy :D... mnie podobało sie to jak potwory włamały sie na statek i w te wdzianka . a te durnie ze statku sie nie skapli . i ciągle tylko "chwała..." chwała..." ja poprostu nie mogłam sie przstac śmiać .
albo to też z tego momentu jak są na statku kosmicznym i ten niebieski zabiera broń temu ufoludziaku i w niego strzela i jego tekst "patrzcie chłopaki" czy jakoś tak ... ale i tak wielkie brawa dla WYtwórni Dremworks !!