PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=840536}

Powiedz mi, kim jestem

Tell Me Who I Am
2019
7,3 3,8 tys. ocen
7,3 10 1 3755
Powiedz mi, kim jestem
powrót do forum filmu Powiedz mi, kim jestem

Pary jednopłciowe nie mogą, nie powinny mieć dzieci, czy to własne, czy adoptowane. Tak twierdzi spora część społeczeństwa. Dlaczego? Bo jak czytałam na forach innych filmów ( ostatnio „Na zakładkę”), to godzi w wartości wzorcowej rodziny .
LBGT to samo zło.
Ten film pokazuje, co jest złem w czystej postaci, i co godzi w wartości rodzinne. Na pewno nie dwie kochające dziecko mamy, czy dwóch ojców. Może coś do ludzie dotrze ….. albo i nie. Jak w przypadku pedofili wśród księży.

holly_12

Ważny jest człowiek i jego postępki a nie płeć, wiek, wygląd czy orientacja seksualna.

ocenił(a) film na 8
holly_12

Ja też uważam, że takie pary nie powinny mieć dzieci. Takie osoby powinny się leczyć jak ta matka i inne osoby z takimi zaburzeniami :)

PeterGKS

Na jaką chorobę mają się leczyć, bo nie bardzo rozumiem ten wywód? Jest taka choroba?

ocenił(a) film na 7
holly_12

Największa bzdura jaką przeczytałem od dawna. Film opowiada o pedofilii, a nie o LGBT. Pedofilia jest przestępstwem. W całym dokumencie nie ma ani jednej wzmianki o adopcji dzieci, a już na pewno adopcji przez pary jednopłciowe. Pomijam już homofobię, ale poziom absurdu w waszych wysrywach jest wręcz niesamowity.

ocenił(a) film na 9
kiper121212

" Film opowiada o pedofilii, a nie o LGBT. Pedofilia jest przestępstwem"

I w takim kontekście jest moja wypowiedź, patrząc przez pryzmat wypowiedzi ( tych negatywnych w forach z filmami o LGBT.

kiper121212

Zgadza się, ale to nie pierwszy i nie ostatni raz, gdy użytkownik holly_12 wysrywa brednie niemające wiele wspólnego z treścią filmu. Zaś jej odpowiedź na Twój wpis, świadczy tylko o tym, że musi być mocno zaburzona.

ocenił(a) film na 7
holly_12

Tu jest jeszcze kwestia zaburzeń psychicznych, braku wglądu w rodzinę przez państwo, wiele różnych kwestii. Zło się skumulowało.

ocenił(a) film na 6
holly_12

Nie ma to jak znaleźć wątpliwy argument w walce o dopuszczenie do adopcji dzieci przez pary homoseksualne... To ja odwróce Twóje rozważania, podeprę się artykułami i informacjami z UK o zatrzymaniu przez policję działacza gejowskiego walczącego o prawo do adopcji, który został skazany na dożywocie za molestowanie i gwałty na dziecku swoich znajomych... Albo powszechne w sieci informacje o homoseksualnych parach z Niemiec, Australii, USA, którzy gwałcili swoje adoptowane dzieci i ,,użyczali" ich innym pedofilom, za pośrednictwem chociażby darknetu.
Potwór to potwór, nie zna płci, orientacji, ani szerokości geograficznej, także jeżeli chciałaś wywołać dyskusję o tym czy pary jednopłciowe powinny mieć możliwośc adoptowania dzieci w Polsce (bo na Zachodzie mogą) to nie tymi argumentami, Aha i też jestem w tej większości społeczeństwa na NIE i to nie z powodu informacji, które przytoczyłem powyżej.
Co do kościoła i tych wszelkich afer pedofilskich, to proponuję podzielić ich majątek między ofiary, a wszystko co zostało łącznie z nimi: zaorać- nikt ich tutaj nie chce, za ukrywanie i nierozliczanie z takich obrzydliwych historii swoich współbratymców.

ocenił(a) film na 8
nieSEZONOWI_youtube

Czy możesz podać wiarygodne źródła tych informacji powszechnie dostępnych na temat gwałtów dzieci w parach Niemiec,Australii i Usa?Odsetek zwyrodnialstwa jest taki sam zarówno wśród par lgbt jak i wśród par nielgbt.Nie ma różnicy- więc takie argumenty są kompletnie z d....Nie znoszę takiego różnicowania które niby jest bezstronne a jednak......

ocenił(a) film na 6
Krzysiek_W_filmweb

O czym ty facet piszesz??? Cyt. ,, Potwór to potwór, nie zna płci, orientacji, ani szerokości geograficznej (...)"- mam wrażenie, że nie umiesz czytać i wyciągać właściwych wniosków... Gdzie tu widzisz różnicowanie? Co do pozostałych informacji, mnie znalezienie tego o co pytasz i jest powszechną informacją zajęło kilka sekund w wyszukiwarce googla- polecam. Jeżeli masz ochotę podyskutować to proszę o merytorykę, a nie argumenty z d... urażonego obywatela, który mam nadzieję dysponuje wiarygodnymi źródłami zestawiającymi odsetek zwyrodnialców między parami homo a parami hetero :) LGBT ty użyłeś i zaczynam się domyslać czemu... Brawo za kolejną gównoburzę Krzysiu

ocenił(a) film na 8
nieSEZONOWI_youtube

coś nerwowy mocno jesteś - za brawa dziękuję, bardzo mi to pochlebia:)dyskusji nie będzie bo ze ślepym trudno dyskutować o kolorach. Życzę zdrowia i spokoju przede wszystkim(poćwiczyć oddechy przez nos-można znaleźć również w google)

ocenił(a) film na 6
Krzysiek_W_filmweb

ja nerwowy? :D:D:D możesz mi wszystko przypisać, ale bynajmniej to :) życzyłbym każdemu takiego bezstresowego życia :) co do reszty... cóż nie będę się do tego odnosił, bo nie po to tutaj jestem. Zdrówka mistrzu

ocenił(a) film na 8
nieSEZONOWI_youtube

aha i na marginesie obejrzałem minutkę z jakiegoś filmiki motywacyjnego z youtuba. Straszliwe bzdurki - taki coaching dla naiwnych ale powtarzam - poćwiczyć spokój raz jeszcze! inaczej szlag trafi kanał na YouTube:)

ocenił(a) film na 8
Krzysiek_W_filmweb

oczywiście oglądałem z kanału niesezonowy czy jakoś tak:)

ocenił(a) film na 6
Krzysiek_W_filmweb

Aż musiałem złapać głębszy oddech :D:D:D O cholera, dzięki za poświęcenie czasu na te ,,bzdury", naprawdę doceniam :) dla ,,naiwnych" mam jeszcze instagrama, ale w obecnej sytuacji czuję że to może być już zbyt wiele :D...