Powrót trupa

The Revenant
2009
5,7 2,5 tys. ocen
5,7 10 1 2495
Powrót trupa
powrót do forum filmu Powrót trupa

NAAAAAAAAAAJS!!!

ocenił(a) film na 8

Nie sugerować się opiniami ala dupy nie urywa - dla fanów gatunku kciuk w górę!!! Ostatnio coraz
częściej oglądam filmy z gatunku horroro-komedii i muszę przyznać, że każda produkcja zasługuje
na pochwałę, jedna na mniejszą druga na większą i właśnie ten film zalicza się do tych drugich.
Długo zabierałem się za niego, połowę oglądnąłem kiedyś w samolocie i mimo całodniowego
zmęczenia nie zmrużyłem ani oka! Teraz dooglądałem i jestem pod sporym wrażeniem! Dla
porównania dodam, że oglądnąłem wczoraj również ''John ginie na końcu'', który też jest z ów
gatunku i mimo, że jest dobry to ustępuje Trupowi, ale oczywiście również polecam:) Reasumując
to ciekawa, wciągająca produkcja i bardzo dobrze spędzone prawie dwie godziny!

abdul85

Dupy nie urywa, ale nie pochodziłem jakoś pretensjonalnie do tego filmu. Wad nie wypisuję, po prostu dla mnie 6 "niezły".
Ostatnim czasem oglądałem jeszcze "Juah of the dead" - głupkowata komedia o zombiakach na Kubie - jak ktoś chce obejrzeć; oraz "Contracted" - coś podobnego, facet bzyka trupy a potem zaraża czymś laskę - ale jak dla mnie gorsze niz "Contracted".

O "The Walking Dead" nie wspomnę ;)