PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10077589}

Poza jurysdykcją

Exterritorial
2025
5,5 3,3 tys. ocen
5,5 10 1 3345
Poza jurysdykcją
powrót do forum filmu Poza jurysdykcją

Programowanie Polek trwa. Gotowe do związku z przybyszami z Afryki

lukasz_1687

od lewackiego netflixa niczego innego się nie spodziewamy. Smutne

lukasz_1687

A to jakiś problem?

lukasz_1687

czlowieku gdzie ty zyjesz? dobrze ze taka pisowsko konfederacka patologia jak ty to tylko margines spoleczny

maja_kowal_fw

Może coś mnie ominęło z tą Konfederacją, bo jakoś nie zauważałem, żeby propagowali black&white. Może o Lewicę Ci biega?

lukasz_1687

A co lub kto ciebie zaprogramował na bycie rasistą ?

m.ignaczak

A co lub kto wyciągnie Ci maczetę z pleców?

ocenił(a) film na 5
ninapinta

W punkt!

ninapinta

Specjalistami od maczet jest patusiarnia z PL.

lukasz_1687

Das ist Deutschland. Zu spät.Wahrscheinlich wären Sie selbst gerne schwarz, würden es aber nicht öffentlich zugeben.

ocenił(a) film na 4
lukasz_1687

To przecież Netflix, czego się spodziewałeś? Mi też to już wychodzi bokiem, karykaturalne to się już zrobiło. Netflix to eksperyment społeczny z kiepskimi filmami.

Volfram

nikt nie każe oglądać

ocenił(a) film na 4
lexorpolska

Żona mi każe. Jak udaję, że mi zależy na wspólnym oglądaniu netflixa, to bardziej się stara w łóżku.

lukasz_1687

Dokładnie lewacka wizja swiata

ataman2016

a jaka jest prawacka wersja? Polska dla Polaków? No to Anglia dla Anglików, Ameryka dla Amerykanów, Niemcy dla Niemców i won z tą polską chołotą. Tak to widzisz?

lukasz_1687

Plan Kalergi wdrażany od blisko 90 lat jest już na końcowym etapie, co gorsza - patrz część komentarzy poniżej - przy aprobacie tych.... którzy planowo mają wyginąć. Z głupotą nie ma co walczyć, ale przykro patrzeć gdy okręt tonie, a majtkowie robią kolejne dziury w kadłubie...

lukasz_1687

puknij się w ten rasistowski łeb