czlowieku gdzie ty zyjesz? dobrze ze taka pisowsko konfederacka patologia jak ty to tylko margines spoleczny
Może coś mnie ominęło z tą Konfederacją, bo jakoś nie zauważałem, żeby propagowali black&white. Może o Lewicę Ci biega?
Das ist Deutschland. Zu spät.Wahrscheinlich wären Sie selbst gerne schwarz, würden es aber nicht öffentlich zugeben.
To przecież Netflix, czego się spodziewałeś? Mi też to już wychodzi bokiem, karykaturalne to się już zrobiło. Netflix to eksperyment społeczny z kiepskimi filmami.
Żona mi każe. Jak udaję, że mi zależy na wspólnym oglądaniu netflixa, to bardziej się stara w łóżku.
a jaka jest prawacka wersja? Polska dla Polaków? No to Anglia dla Anglików, Ameryka dla Amerykanów, Niemcy dla Niemców i won z tą polską chołotą. Tak to widzisz?
Plan Kalergi wdrażany od blisko 90 lat jest już na końcowym etapie, co gorsza - patrz część komentarzy poniżej - przy aprobacie tych.... którzy planowo mają wyginąć. Z głupotą nie ma co walczyć, ale przykro patrzeć gdy okręt tonie, a majtkowie robią kolejne dziury w kadłubie...