PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=816525}

Próba

Pledge
2018
4,3 940  ocen
4,3 10 1 940
4,2 4 krytyków
Próba
powrót do forum filmu Próba

Porażka.

ocenił(a) film na 1

Udałem się na maraton horrorów, tym czasem niestety byłem świadkiem średnio udanej produkcji. Pomysł na fabułę był naprawdę w porządku, dobór aktorów również nie jest zły pomimo ich niewielkiego doświadczenia. W wykonaniu jednak był problem i już po około 30 minutach chciałem opuścić salę kinową. Film nie jest straszny, jest on OBRZYDLIWY. Nie ma tam momentu, którego bym się przestraszył, nie odczuwałem również żadnego napięcia, a jestem wrażliwy jeżeli chodzi o filmy z gatunku horror / thriller. Szczerze odradzam dla osób szukających dobrego filmu, jak dla mnie jest to totalnie niewykorzystany, a raczej zniszczony potencjał.

ocenił(a) film na 3
iMagix

Otóż to... Szkoda zmarnowanego czasu na maratonie

ocenił(a) film na 3
iMagix

Również obejrzałem ten film na maratonie. Zdecydowanie najgorszy ze wszystkich czterech. Drewniane aktorstwo i mnóstwo oklepanych motywów z filmów typu Hostel (ładne dziewczyny rekrutujące niczego nie spodziewających się nerdów do morderczej gry) czy Sinister (scena ze szczurem) to główne znaki rozpoznawcze tego filmu. Zdecydowanie ktoś nie miał pomysłu na scenariusz i poszedł po najmniejszej linii oporu. Podsumowując: odradzam, omijać szerokim łukiem.

ocenił(a) film na 4
magikaok44

Szczura i wiaderko chyba po raz pierwszy wykorzystali jeszcze wcześniej w "2 Fast 2 Furious".