PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8867}
6,4 41 tys. ocen
6,4 10 1 41000
6,0 25 krytyków
Predator 2
powrót do forum filmu Predator 2

Tak!

ocenił(a) film na 10

Najlepsza część Predatora moim zdaniem świetne przeniesienie predatora na grunt miasta... Dużo ciekawsze niż błądzenie po dżungli z gunem....Poza tym widać kunszt aktorski Dannyego Glovera...

masterdeath

Dokładnie!

ocenił(a) film na 9
masterdeath

Część pierwsza ciut lepsza, ale sequelowi niewiele brakuje. Znakomite kino w stylu lat 80tych (choć sam film z 1990 r.).
Najbardziej podobała mi się scena z końca filmu - zmordowany Harrigan w końcu ubija po długiej walce predzia, nagle pojawiają się kolejne i stają wianuszkiem wokół niego, a on: "no dobra, który następny ?" - świetna scena i kozacki one-liner.

ocenił(a) film na 7
Pomyslowy_Dobromir

Mi się też podoba 2 część i nie rozumiem niektórych pozytywnych komentarzy. pozdrawiam wszystkich co film się podoba :)

Mela0203

Przeczytaj swój komentarz i napisz mi co jest źle.

ocenił(a) film na 7
Sam_Worthington

Ok poprawiam nie rozumiem niektórych nie pozytywnych komentarzy pozdrawiam sorry za błąd każdemu może się zdarzyć. A co ty nigdy nie popełniasz błędów ortograficznych ?

Mela0203

Chyba się nie rozumiemy.

ocenił(a) film na 9
Sam_Worthington

"Mi się też podoba 2 część i nie rozumiem niektórych pozytywnych komentarzy. " Sam.. nie jednemu zdarza się pisać po pijaku.. zamiast pozytivo powinnien/powinna napisać negativo :) ps. film wyczesany w choooooj! :) pozdro All :)

ocenił(a) film na 7
qlimaxhardstyle

Chodziło mi o inny folder ogólnie pisałam swój komentarz przeczytaj wszystkie komentarze nie tylko z tego foldera ale z wszystkich nie każdemu ten film się podoba dla niektórych osób ten film jest beznadziejny oto mi chodziło a dla mnie ten film jest super ... zamiast napisać positivo powinnien. ..ha ha też po pijaku chyba byliśmy w tym samym barze :)

ocenił(a) film na 7
qlimaxhardstyle

nie zawsze trzeba napisać w zdaniu tak jak wy uważacie bo słowo nie pozytywny też występuje. Wiem mogłam napisać negatywnych komentarzy ale to jest moja sprawa.

ocenił(a) film na 7
Mela0203

Nawet jest taka książka „(Nie)pozytywne myślenie”. czyżby autor tej książki też pisał po pijaku albo Siła pozytywnego NIE Autor:pisał Mówienie NIE jest dziś ważniejsze niż kiedykolwiek wcześniej. Niewłaściwie użyte ma wielką siłę niszczącą. NIE pozytywne...

ocenił(a) film na 9
Mela0203

oka oka.. zdarza się .ps dzis tez do baru daję i pewnie bede pisal jakies glupoty na forum predatora z arnim :) he he.. pozdrawiam panią i reszte ekipy :D

ocenił(a) film na 5
masterdeath

chyba żartujecie.
Druga część to bardzo przeciętny film(nie ma kompletnie startu do 1 części), tylko przez sentyment do kina tego okresu mile go wspominam.

ocenił(a) film na 7
masterdeath

Jedynka lepsza :P

ocenił(a) film na 8
Bartekxx

Dla mnie dwójka lepsza.. ;) Jest ciekawsza, bardziej rozbudowana.

ocenił(a) film na 7
Zetnakatel

No tak rowne sobie :) dla kogos z lekką przewaga na jednynke dla kogos na dwojke jak kto woli.

ocenił(a) film na 8
masterdeath

Mnie też bardziej podobała się dwójka.

ocenił(a) film na 8
THESIMPSON

Dwója jest słabsza niż pierwsza część, za to nieporównywalnie lepsza niż twory pokroju AVP.

ocenił(a) film na 8
masterdeath

W jedynce czuć lepszy klimat osaczenia i zagrożenia oraz lepiej trzyma widza w napięciu...

użytkownik usunięty
masterdeath

Bo jak ogladacie 2 czesc przy swietle dziennym i mama jeszcze w miedzyczasie kaze wyniesc smieci to o kant dupy mozna rozbic klimat zwiazanych z tym swietnym filmem akcji.