Najlepsza część Predatora moim zdaniem świetne przeniesienie predatora na grunt miasta... Dużo ciekawsze niż błądzenie po dżungli z gunem....Poza tym widać kunszt aktorski Dannyego Glovera...
Część pierwsza ciut lepsza, ale sequelowi niewiele brakuje. Znakomite kino w stylu lat 80tych (choć sam film z 1990 r.).
Najbardziej podobała mi się scena z końca filmu - zmordowany Harrigan w końcu ubija po długiej walce predzia, nagle pojawiają się kolejne i stają wianuszkiem wokół niego, a on: "no dobra, który następny ?" - świetna scena i kozacki one-liner.
Mi się też podoba 2 część i nie rozumiem niektórych pozytywnych komentarzy. pozdrawiam wszystkich co film się podoba :)
Ok poprawiam nie rozumiem niektórych nie pozytywnych komentarzy pozdrawiam sorry za błąd każdemu może się zdarzyć. A co ty nigdy nie popełniasz błędów ortograficznych ?
"Mi się też podoba 2 część i nie rozumiem niektórych pozytywnych komentarzy. " Sam.. nie jednemu zdarza się pisać po pijaku.. zamiast pozytivo powinnien/powinna napisać negativo :) ps. film wyczesany w choooooj! :) pozdro All :)
Chodziło mi o inny folder ogólnie pisałam swój komentarz przeczytaj wszystkie komentarze nie tylko z tego foldera ale z wszystkich nie każdemu ten film się podoba dla niektórych osób ten film jest beznadziejny oto mi chodziło a dla mnie ten film jest super ... zamiast napisać positivo powinnien. ..ha ha też po pijaku chyba byliśmy w tym samym barze :)
nie zawsze trzeba napisać w zdaniu tak jak wy uważacie bo słowo nie pozytywny też występuje. Wiem mogłam napisać negatywnych komentarzy ale to jest moja sprawa.
Nawet jest taka książka „(Nie)pozytywne myślenie”. czyżby autor tej książki też pisał po pijaku albo Siła pozytywnego NIE Autor:pisał Mówienie NIE jest dziś ważniejsze niż kiedykolwiek wcześniej. Niewłaściwie użyte ma wielką siłę niszczącą. NIE pozytywne...
oka oka.. zdarza się .ps dzis tez do baru daję i pewnie bede pisal jakies glupoty na forum predatora z arnim :) he he.. pozdrawiam panią i reszte ekipy :D
chyba żartujecie.
Druga część to bardzo przeciętny film(nie ma kompletnie startu do 1 części), tylko przez sentyment do kina tego okresu mile go wspominam.
No tak rowne sobie :) dla kogos z lekką przewaga na jednynke dla kogos na dwojke jak kto woli.
Dwója jest słabsza niż pierwsza część, za to nieporównywalnie lepsza niż twory pokroju AVP.
W jedynce czuć lepszy klimat osaczenia i zagrożenia oraz lepiej trzyma widza w napięciu...