6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61676
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Recenzja

ocenił(a) film na 4

Właśnie jestm PO xD, jak dla mnie to straszna lipa!!!!! Na łopatki rozłożyła mnie scena w której Adrianek mówi do reszty że się przyczają i zabiją wszytskie PREDATORY a do dyspozycji mieli tylko w tym momencie : jeden jakiś karbin maszynowy lub może jest to jakiś shotgun, nie znam się (ta broń z którą Adrianek jest na plakacie, w sumie nic ciekawego, a Arni z m16 wyglądał o niebo lepiej xD ), jeden karabin snajperski (ta laseczka), 2 ludzi uzbrojonych w PISTOLETY (rusek jak mu miniguna rozdupczyli oraz ten japoniec) i 2 UZBROJONYCH w nóż i skalpel !!!!! muahahhahahahahahahahahah Oddział z predator 1 miał dużo więcej, spora siła ognia, oddział wyszkolony, potrafił współpracować i ledwo dali rade JEDNEMU!!!! Predatorowi. W sumie to już sam Arni go wykończył. Jedyne co mi się podobało to klimacik na początku - bardzo dobry, no ale później to..... No i scena w której PREDATOR wbija szpony/kolce w Ruska, podnosi go i patrzy mu w twarz, a RUSEK napluł mu w morde, powiedział coś tam po rosyjsku odbezpieczył granat i jupikaej motherfucker!!!! scenka OSTRA Nie ogarniam o co chodziło z tym związanym predatorem ???? Zastanawia mnie też skąd oni mieli tyle amunicji ? Sporo tam strzelania a jakiś zapasów ammo raczej nie mieli. Nie ogarniam też po co ten doktorek zaatakował tą laseczke i ją znieczulił ? Zapomniał że w okolicy kręci się PREDZIO ???

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
andrew80

Zgadzam się z wami. Zabrakło świeżości i grozy która miała część pierwsza. Najgorsze jest to, że pierwsza część filmu powstała z 20 lat temu i przez taki okres czasu twórców nowego filmu nie było stać na nic więcej niż dodanie "psów" jakiegoś latającego ptaszka zwiadowcy i tyle. Też zawiodłem się na tym filmie i cieszę się że obejrzałem go u kumpla na kompie i nie zmarnowałem 20 zł na seans.
Jedyny plus to dla mnie Brody, który po mimo słodkiej buzi artysty dał radę zagrać twardziela. Brakuje jednak tak charyzmatycznych aktorów kina akcji jakim kiedyś był Arnold. Nie ukrywajmy w Predatorze 1 była fenomenalna obsada ! Każdy z aktorów tam grających był charakterystyczny i zapadł na swój sposób w pamięć. Nawet Glover był świetny w roli herosa kopiącego dupę Predatorowi w części 2. Zmarnowany potencjał w najnowszym filmie :(

ocenił(a) film na 10
spasticink

Pierwszy predator był beznadziejny, co to miało być? Jakaś ośmiornica co strzela z lasera? Buahahaahah normalnie... 1/10 i do widzenia!!!!!!! AvP to był film z efektami!!!!!

ocenił(a) film na 7
spasticink

Słuchaj, ale jakiej ty grozy oczekujesz, skoro wiadome było, jakich elementów można się spodziewać.
W przypadku tego filmu chodziło o takie poukładanie klocków, by powstał fajny film akcji.

ocenił(a) film na 5
Mad_Dog

To jest mój Troll prześladowywacz :P Nie zwracaj na niego uwagi.

użytkownik usunięty
andrew80

Jesteście za bardzo sentymentalni. Zresztą skoro było tych predatorów wielu to musieli być słabsi bo inaczej film skończyłby się po 15 minutach.

ocenił(a) film na 4

Co do tych 15 minut to się zgadzam, z tym że biorąc pod uwagę uzbrojenie i doświadczenie to ludzie powinni być martwi po 15 minutach.... Z tego całego oddziału to tylko Adrianek ogarniał (najemnik), ta laseczka (z jakiś BlackOps) i komandos ze Specnazu, cała reszta to nie byli żołnierze.....
A predatory ??? Mega kamuflaż !!! Mega uzbrojenie !!! Natomiast jeżeli chodzi o bycie sentymentalnym to się nie zgadzam!!!! Bez Arniego też mogli stworzyć mega film. Sam pomysł - walka na obcej planecie, kilka predatorów bardzo mi się podobał !!! Jak już pisałem - na początku tego filmu klimacik jest ŚWIETNY!!!!!

ocenił(a) film na 7
andrew80

Dokładnie. Zwłaszcza, że w jedynce widać, że tak naprawdę można było obejść się bez Arnolda.

ocenił(a) film na 4

Biorąc pod uwage uzbrojenie i doświadczenie to tak, po 15 min wszyscy LUDZIE powinni być martwi!!! Z tego całego oddziału to tylko Adrianek coś ogarniał (najemnik), ta laseczka (BlackOps) i komandos ze Specnazu!!!! A predatorki (pomijając fakt że było ich kilka) to MEGA kamuflaż, MEGA uzbrojenie!!!!! Co do bycia sentymentalnym to się nie zgadzam!!! Bez Arniego też można było zrobić dobry filmek, sam pomysł z walką na obcej planecie, kilka predatorów bardzo mi się podoba!!! Pisałem już, początek filmu świetny!!!!

ocenił(a) film na 7
andrew80

Baranie jeśli to jest recenzja,to żal mi ciebie!Nie czytałem twoich wypocin bo zdradzasz ważne momenty które były w filmie i jeszcze do tego nie ostrzegasz słowem SPOILER bo i po co,lenistwo,buractwo,jednym słowem debilizm przez duże D!
http://www.filmweb.pl/reviews/Powr%C3%B3t+do+przesz%C5%82o%C5%9Bci-9864
tak powinna być napisana recenzja pajacu.

ocenił(a) film na 7
aronn

Zgłaszam tą twoją debilną recenzje do usunięcia,mam tylko nadzieję że jak najmniej osób ją przeczyta by sobie nikt nie psuł odbioru filmu.

ocenił(a) film na 2
andrew80

Z tym przywiązanym predatorem to chodziło o to, że na tej planecie są predatory i ultra-predatory (berserker) co się nawzajem nie lubią ;) no i ten przywiązany to był ten nie lubiany właśnie...

ocenił(a) film na 8
andrew80

ech, idź na ten film jeszcze raz i uważaj.. amunicję uzupełnili w kryjówce Nolanda, tamten Pred był przywiązany ponieważ był z jednego z dwóch walczących klanów.. Doktorek był szaleńcem, więc nie ma co się zastanawiać nad logiką jego postępowania. Pewnie chciał zabić tamtą i jakoś uciec. Tak czy siak, to był wariat..

Tamci byli pakerami, ale biegali jak głupi po tej dżungli.. ci chcieli podejść Predów taktycznie, sprawić żeby musieli nadchodzić z jednej strony. W ten sposób często wojny wygrywały o wiele mniejsze armie niż przeciwnicy.. nie mówiąc już o tym, że nie wiedzieli na ile tak na prawdę stać Predów.

ocenił(a) film na 4
Nezumi

Jeżeli chodzi o odbiór filmu to twórcy zrobili już wystarczająco dużo aby go zepsuć xD, ja tylko staram się aby inni nie tracili kasy tylko dlatego że w tytule jest PREDATORs.

"Z tym przywiązanym predatorem to chodziło o to, że na tej planecie są predatory i ultra-predatory (berserker) co się nawzajem nie lubią ;) no i ten przywiązany to był ten nie lubiany właśnie..."

- a gdzie tam jest mowa o ultra-predatorach i o tym że się nie lubią ??? Ile jest tych ras/rodzajów predatorów ? Jak go nie lubią to czemu go tylko związali ? A nie polowali na niego ?

"ech, idź na ten film jeszcze raz i uważaj.. amunicję uzupełnili w kryjówce Nolanda, tamten Pred był przywiązany ponieważ był z jednego z dwóch walczących klanów.. Doktorek był szaleńcem, więc nie ma co się zastanawiać nad logiką jego postępowania. Pewnie chciał zabić tamtą i jakoś uciec. Tak czy siak, to był wariat.."

- jeszcze raz do kina ??? CHYBA ŻARTUJESZ !!!! zobacz ile było strzelania do momentu w którym są w tej kryjówce. A ten cały Noland to ma sklep z ammo ? Ammo do aa-12, do snajperki, do pistoletów .... a po dżungli latał z jakąś kosmiczną bronią raczej nie na "ziemskie" ammo. Gdzie w filmie jest mowa o jakiś walczących klanach ? Skąd mam wiedzieć że go nie związali bo posuwał żone wodza klanu ???? Z doktorkiem masz racje. A co do reszty twoich wypocin to co to za różnica (w tym przydaku) z której strony nadejdzie wróg skoro nawet go nie widzisz ?? A wróg ma termowizję, MEGA uzbrojenie .......

ocenił(a) film na 6
andrew80

Jak dla idiotów, na tacy, jest w filmie powiedziane o klanach/rasach predatorów które "sie nie lubią". To raz. Żołnierze biorący udział w walkach w terenie na ogół mają więcej amunicji niż dwa magazynki. Z resztą w pierwszym predziu też młucili, ale pewnie mieli infinite ammo wiec nie ma co sie czepiać. To dwa. Noland, jak zresztą został powiedziane w filmie, "chomikował" amunicje, broń i sprzęt po poległych, ta ekipa nie była pierwsza więc... To trzy. Co do taktyki, to postąpili jak postąpili, w miare logicznie. Byli na obcej planecie, tropieni. Uciekając długo by nie przeżyli, musieli sie bronić a najlepszą obroną jest..... To cztery. Planeta była rezerwatem treningowym, skoro predzie trenowały na niej musiały być pewnie początkującymi łowcami. Predator z jedynki polował sam na obcym terenie, nowicjuszem napewno nie był. To pięć. Następnym razem radze oglądać film z lektorem, bo widze że z czytaniem to u kolegi problem, ruska kamerka to też nie najlepszy sposób na oglądanie filmów.

Film idealny nie jest, swoje błędy ma, ale ludzie oglądajcie filmy uważnie, a później piszcie o błędach. Błędy wynikające z głupoty filmowców zaniżają odbiór filmu, błędy wynikające z głupoty widzów to co innego. Zamiast zaniżać kłamliwie odbiór filmu tylko dajecie świadectwo o własnym intelekcie.

ocenił(a) film na 10
senskomiksu

oni po prostu nie rozumieją ideologi tego filmu

Swatpl

senskomiksu podpisuje się pod tym co napisałeś,ten film jest o nowej rasie predatorów z inną kulturą,stąd te psy,ptaki.W 1 częśći też pruli i pruli wiec te narzekanie na amunicje jest czepialstwem się.Doktorek okazał się psycholem,pewnie na Ziemi był seryjnym mordercą,podobało mu sie na tej planecie przecież sam gadał że czyje się na niej jak normalny człowiek.Wszyscy porównują ten film do 1 częśći ja radze potraktować jako kolejny film z predziem,a nie porównywac co tu co tam,bo wiadomo że lepszej cześći od 1 nie będzie.

ocenił(a) film na 4
Adorianu

Do "Adorianu" piszesz : "Doktorek okazał się psycholem,pewnie na Ziemi był seryjnym mordercą,podobało mu sie na tej planecie przecież sam gadał że czyje się na niej jak normalny człowiek." a czy ja gdzieś piszę że jest inaczej ?? Zgodziłem się z Nezumi że to był wariat i mógł nie postępować logicznie, więc po co piszesz te pierdoły ?
"Wszyscy porównują ten film do 1 częśći ja radze potraktować jako kolejny film z predziem,a nie porównywac co tu co tam,bo wiadomo że lepszej cześći od 1 nie będzie." - nie da się go nie porównywać do jedynki!!!!! Potraktować to jako kolejny film z predziem ???? No chyba żartujesz.....

ocenił(a) film na 4
Swatpl

Do "Swatpl" więc wytłumacz mi, proszę cię - JAKA JEST IDEOLOGIA tego filmu ? Czy wiesz wogóle co to jest ideologia ?

ocenił(a) film na 4
senskomiksu

Do "senskomiksu" : hmmm z tego co pamętam to słowo klan/rasa w filmie nie pada ani razu!!!!! Noland mówi coś o rodzajach oraz o tym że są większe i mniejsze coś jak wilk i wilkołak. Teraz jak patrzę na tego predzia z jedynki i na te nowe z Predators to jakoś nie widzę tam ogromnej różnicy jak w przypadku wilka i wilkołaka !!!! Może mieli inne głowy/twarze czy jak to nazwać ale cała reszta to bardzo podobna. Co więcej w scenie walki predatorów jakoś nie widać żeby jeden z nich był wiele większy czy silniejszy. No widzisz w jedynce jak to piszesz "młucili, ale pewnie mieli infinite ammo". To teraz pozwól że ja ci wytłumaczę różnicę pomiędzy młuceniem w jedynce a tym w predators: JAK DLA IDIOTÓW jest powiedziane że w jedynce jest to oddział sił specjalnych z pełnym wyposażeniem !!!! Nawet mało inteligentna osoba powinna zauważyc że mają plecaki oraz że juz po chwili atakują bazę wroga gdzie jest pełno ammo. W predators takich powiedzmy żołnierzy to są tylko 3 osoby!!!! Nie mają plecaków ani żadnego wyposażenia także gdzie mają te dodatkowe magazynki ???? W kieszeniach ??? Czy w pupie ???? xD (rusek ma plecak ale to inna bajka xD )
Z tym chomikowaniem ammo przez Nolanda to masz racje, OK.
Co do tej najlepszej obrony to hmmm czy ja wiem czy to się sprawdza na obcej planecie walcząc z predatorami ??
W sumie to nie wyglądało mi to na planowanie, raczej wezwali "kawalerię" gdy Noland bawił się dymem xD, a później to już tylko uciekali. Pierwszy predzio ginie w zupełnie NIE planowany sposób, drugi podobnie dopiero trzeci powiedzmy że Adrianek miał tam jakiś plan walki..... Ale i tak gdyby ta neuro-toksyna działała dłużej to ten swój plan mógły sobie wsadzić w .....
"Planeta była rezerwatem treningowym" - no OK i z tego co mówił NOLAND to oni się uczą, EWOLUUJĄ itp... więc biorąc pod uwagę fakt iż był to już ponad 10ty sezon powinni wybić wszytskich ludzi w 15 min, tak jak pisałem.

ocenił(a) film na 7
andrew80

Owszem pada (tylko raz) Jak wilk i pies. Co do wyposażenia to zabierają je z kryjówki Noland'a. (to już wiesz) A nie wybili wszystkich w 15min bo nie byłoby imprezy.

ocenił(a) film na 6
andrew80

Po pierwsze. Różnego rodzaju to mogą być chipsy. Tu będzie coś między neandertalczykiem a homo sapiens, nie dosłownie ( nie bierz tego na serio ) ale idea jest w tym sensie. Nie wiem jak w ruskiej kamerce ale w filmie było porównanie między psami a wilkami ( wiesz kwestia ewolucji, przystosowania itp ) skąd te wilkołaki:). Nie wszystkie różnice genetyczne muszą być pokazane dosłownie. Dosłownie to się opóźnionym tłumaczy. Czy dla ciebie interpretacja wariantu "większe i silniejsze" musi być pokazana "dosłownie wizualnie" by zrozumieć jej przekaz? Po drugie. HEH widzieliśmy ten sam film kolego???? Fakt w kamerce była gorsza jakość:). Nawet mało inteligentna osoba powinna zauważyć że komandosi nie noszą plecaków pełnych ammo. To nie gra synku. To nie Fallout 3, w realnym życiu amunicja trochę waży. W Predators widać że Royce ma więcej ammo, rusek po stracie miniguna naparza z pistoletu a reszta również nie młuci na lewo i prawo jak to opisujesz. Przypatrz się jeszcze raz ich ubiorowi i wtedy napisz mi o "kieszeniach i dupie". PO trzecie. Jaką taktykę ty byś zastosował??? Zrobili przeciwieństwo tego co od nich oczekiwano. Logiczne. Jak rozbija sie szyki wroga hmm? Poza tym plan modyfikuje się z czasem działania. Logiczne? Korzystanie z jednego uzgodnionego planu przy zmieniających się warunkach to samobójstwo ale teraz tłumacze to "jak dla idiotów" więc pewnie już o tym wiesz. Drugi predator ginie w pojedynku. Honorowym pojedynku. Honorowy pojedynek nie ma nic wspólnego z przypadkiem. Kodeks samurajski sie kłania. PO czwarte. HEHEHE ty myślisz że w każdym kolejnym sezonie brali udział ci sami łowcy?????? 10 sezon w przypadku gdzie na planecie można znaleźć samurajskie zbroje??? HEHEHE no co ty. W 15 minut możesz mi po fajki skoczyć. Dziękuje. Dobranoc.

użytkownik usunięty
andrew80

andrew idź na teletubisie, może te zawarte w nich skomplikowane intrygi zrozumiesz. Jak partrzysz w filmie tylko na to, na co można się przyczepić nie skupiając się na treści to lepiej w ogóle nie pisz. Po pierwsze przeczytaj wypowiedź senskomisu, po drugie zrozum ją, po trzecie, co do tego że po 15 min. powinni być martwi - to wszyscy byli z potężnych organizacji, nielicho wyposażeni i inteligentni, zaprawieni w boju.
Jeszcze słówko na temat ras Predatorów - było powiedziane że są predzie większe i mniejsze (i że się nie lubią). Ten przywiązany był mniejszy (po oglądnięciu "jedynki" zauważyłem, że to ten mniejszy bił się ze Schwarzeneggerem). Poza tym gdyby ten predator chciał, toby ich wszystkich porozwalał z tego działka na ramieniu. Było jednak powiedziane, że to jest trening dla nich - inaczej nie bawiłby się z japońcem na miecze, ani z innymi w chowanego. Po prostu to było ĆWICZENIE dla nich a nie RZEŹNIA.

ocenił(a) film na 4

Do "Xelos" - twoja wypowiedz jest genialna, śmiałem się z jakieś 30 min czytając to HAHAHAHAHAHAHAH, chyba cała twoja rodzina nad tym myślała bo sam byś raczej takich głupot nie wymyslił. Sprawdz może co oznacza słowo "skomplikowane" oraz "intrygi" to może zrozumiesz że w filmie PREDATORS nie ma czegoś takiego. Zajmij się może czymś bardziej odpowiednim do twojej powalającej inteligencji typu - zrzucanie węgla do piwnicy xD, a nie pisz głupot na forum !!!!
"wszyscy byli z potężnych organizacji, nielicho wyposażeni i inteligentni, zaprawieni w boju" hahahahahahah no nie moge!!!! MASZ RACJĘ szczególnie koleś z organizacji o nazwie więzienie federalne NIELICHO wyposażony w NÓŻ i tak inteligentny jak i TY xD
Acha - "Ten przywiązany był mniejszy (po oglądnięciu "jedynki" zauważyłem, że to ten mniejszy bił się ze Schwarzeneggerem)." Czyli ten MNIEJSZY był o głowę większy od Schwarzeneggera ? A ten WIĘKSZY w scenie walki z tym MNIEJSZYM jest prawie, o ile nie dokładnie taki sam ??? To muszę przyznać że ten WIĘKSZY w scenie walki z Adriankiem wydaje się być jakiś mały w porównaniu do walki tego MNIEJSZEGO ze Schwarzeneggerem. HAHAHAHAHAHAHAH

ocenił(a) film na 10
andrew80

ty tu piszesz największe głupoty

użytkownik usunięty
andrew80

Miło że cię rozbawiłem :) A tak poza tym to naucz się czytać, intrygi się odnosiły do TELETUBISIÓW a nie predatorów. No ale nieważne, to chyba za trudne dla ciebie. Poza tym jakbyś tego nie zauważył ten koleś z więzienia przyczynił się do zabicia Predatora więc nie pisz bzdur. Co do wielkości tych predziów - to sam sobie obejrz jeszcze raz 1-szą część i porównaj tego predatora z niej do mniejszego z tej części. Wniosek - ci sami, jakbyś się tym nie bulwersował. Oprócz tego walka dwóch predziów wyraźnie wskazuje różnice wielkości (patrz galeria filmu na Filmwebie).

ocenił(a) film na 8

bron ktora mial Royce to AA - 12 automatic shotgun wiec jest to kawal siekacza i bron ktora robi rozpierduche:) dobrze sie z nia prezentowal,moge sie przyczepic tylko ze Rusek z Gutling gunem nie pasowal jakas,hmm po kiego grzyba znowu bylo wsadzac ta bron;/ lepiej jakby juz mial Ak 47 wygladalo by to bardziej realistycznie a murzyn niech ma M 16 z granatnikiem.Rodriguez poszedl na latwizne i nie da sie tego ukryc,mogl wycisnac wiecej z tego filmu :) moja ocena 7/10 ze wzgledu na sentyment do Predatora,ogolnie film wyszedl calkiem calkiem o niebo lepiej niz AvP 1 i 2 :)) ale do Preda 1,2 nawet nie ma startu:)

ocenił(a) film na 4
makaveli1983

Rusek mógł mieć kałacha i wiadro naboi xD a w drugiej ręce flaszke wódki xD hahahah . 7/10 ze wzgelu na sentyment do predzia ? No co ty......

ocenił(a) film na 8
andrew80

Moglbys pomoc ruskowi wypic flaszke,najeb... rozpier.... caly szereg Predow,to dopiero scenariusz :D bedziesz lepszy niz panowie Arni i Adrien:D

''nie da się go nie porównywać do jedynki!!!!! Potraktować to jako kolejny film z predziem ???? No chyba żartujesz.....''
Nie nie żartuje,a co w tym dziwnego żeby film traktować jako kolejny o predzie chyba tak jest tak? film jest raczej oddaniem ukłonu dla 1 częśći stąd te niektóre scenki i muzyka,reszta filmu przybliża nam nową rase predów,jak by wyszedł predators gdzie akcja byłaby w mieśćie porównywałbyś go do 2 częśći? ,Predatora nie wyobrażam sobie w innej sceneri,dżungla, las jest idelanym miejscem,dlatego mi Predators się podobał,dostałem predatora w klasycznym stylu,zostali pokazani Bad Blood,jak działają na polowaniach,oraz jakby walka wyglądała kiedy przeciwko nim stawają ''ziemscy predatorzy'',a to że skąd amunicje mają nie zastanwaiałem się,tak jak nie zastanawiałem się oglądając 1 część.Właśnie w 1 częśći nie wiemy kto jest napastnikiem,wiec w nowych filmach o predach tego zaskoczenia nie będzie,wiemy kto poluje,wiemy jaki ma sprzęt,więc tylko pozostaje nam ogladać jak owy drapieżnik,drapieżniki mordują swoją ''zwierzyne''.

ocenił(a) film na 4

Eh kolega "Xelos" i jego kolejny post czyli następne 10-15 min dobrego śmiechu!!! hahahahaaha
Teraz tak - nie jestem ekspertem ponieważ nigdy nie oglądałem TELETUBISIÓW ale biorąc pod uwagę twoje wypowiedzi jestem w stanie zrozumieć że są tam skomplikowane intrygi których nie ogarniasz ale CO TO MA DO FILMU PREDATORS ????
"koleś z więzienia przyczynił się do zabicia Predatora więc nie pisz bzdur." hmmm a to ciekawe - opowiedz mi o tym coś więcej bo ja chyba inny film oglądałem xD
A który to jest mniejszy predator z tej części bo nadal nie ogarniam twojego toku myślenia xD, no a w tej galerii filmwebu to jest tylko fotka z której wynkia że predator który stoi jest wyższy od tego który klęczy.....Czy mam rozumieć że ten jeden jest o jakieś 2 głowy wyzszy od drugiego ?? Tylko na filmie tego jakoś nie widać? No ale skoro ty to wpidzisz w galerii filmwebu to ja nie mam pytań xD hahahahahahhahaahhaahha

użytkownik usunięty
andrew80

Dobrze, masz racje - film to kaszana, oglądałem inny film, ci ludzie mieli nieskończoność amunicji, nie było różnych rodzajów predatorów, bohaterowie nie umieli posługiwać się bronią, a to że byli to groźni żołnierze lub bandyci to nieprawda. Na planetę zesłano przypadkowych żuli z ulicy którzy akurat mieli przy sobie karabiny, pistolety i noże. Tak - tylko ty trafnie rozumiesz fabułę "predatorów". A tak wogóle to zobacz film raz jeszcze zastanów się nad tym co pisałeś i przestań spamować forum. Dziękuję. Bez odbioru.

ocenił(a) film na 4

No może nie taka kaszanka ale jest kiepski!!! ci ludzie mieli nieskończoność amunicji - tego bym nie powiedział no ale mieli za dużo.... no dobra było kilka rodzajów predziów ale różnica polegała głównie w wyglądzie głowy/twarzy poza jednym jakimś słoniowatym co miał kły jak słoń xD A co do tych groźnych bandytów to tak jak pisałem !!!!!! Tylko 3 osoby to żołnierze !!!!! Co z tego że koleś jest mordercą jakuzy ??? W garniturze z pistolecikiem w dżungli to żaden przeciwnik dla predatora. Dobrze że znalazł ten mieczyk.... ekhm znaczy się katanę.

ocenił(a) film na 10
andrew80

jesteś żałosny...

ocenił(a) film na 4
Swatpl

"Swatpl" głębia i piękno twoich wypowiedzi mnie powala xD

ocenił(a) film na 8
andrew80

Dajcie se spokój i nie karmcie trolla.

ocenił(a) film na 4
Nezumi

"Nezumi" jak Ci się nie podoba to po co tu wbijasz i to czytasz ??? Mnie na przykład bardzo bawią wypowiedzi Xelosa xD A Ty mi tu z jakimiś trollami wyjeżdżasz ??? No proszę Cię, o swoich kochankach pisz na innym forum np. o pasztetach czy cuś a nie mi tu temacik paskudzisz !!!! FEEEEE !!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
andrew80

wybieram się dziś na film więc dzięki za spojlery... naprawdę nie umiecie pisać o filmie bez zdradzania wydarzeń? po drugie wasze kłótnie są męczące.. dziękuje za uwagę

simon127

''ale różnica polegała głównie w wyglądzie głowy/twarzy'' nie nie polegała tylko na twarzy,a na całym ciele,
tu maszl ink do figurek na których widać różnice:http://www.aliensgroup.pl/3100_Fantasy_AvP_Alien_Predators_PREDATORS_SER IES_I_PREDATOR_FALCONER.html

i tu:http://www.aliensgroup.pl/3199_Fantasy_AvP_Alien_Predators_PREDATORS_BERSERKE R_PREDATOR_COLLECTIBLE_.html

widać zdecydowanie różnice między ich wyglądem.

ocenił(a) film na 8
Adorianu

Tylko że obie figurki to są ci silniejsi Predatorzy. :P

ocenił(a) film na 4
Adorianu

Co to kur.. za film ??? Że ja później muszę na forum i przez jakieś figurki dochodzić który predator to który i czym się różnią? No żałość !!!!!! Po pierwszej części nie miałem takich problemów xD

ocenił(a) film na 7
andrew80

I może dodatkowo powiedz co byś chciał zobaczyć w takim filmie (dodam tylko że pierwotny scenariusz powstał przed produkcją PREDATORA 2)

ocenił(a) film na 10
5ZERYF

Predator to lipa była na maxa

ocenił(a) film na 4
andrew80

dla mnie totalna lipa.

mazio111

''Co to kur.. za film ??? Że ja później muszę na forum i przez jakieś figurki dochodzić który predator to który i czym się różnią? No żałość !!!!!! Po pierwszej części nie miałem takich problemów xD''
Nic nie musisz,ja zauważyłem różnice predatorów już w filmie,ty jednak tego nie zobaczyłeś więc ci podałem link gdzie te różnice widać idealnie.

ocenił(a) film na 4
Adorianu

Co wy zrobiliście z moim pięknym i smerfnym tematem ?!!! Co to za wpisy :

"Pierwszy predator był beznadziejny, co to miało być? Jakaś ośmiornica co strzela z lasera? Buahahaahah normalnie... 1/10 i do widzenia!!!!!!! AvP to był film z efektami!!!!!"

"jesteś żałosny...."

"Dajcie se spokój i nie karmcie trolla."

Gnoju narobiliście !!!!! Nie pisze już z wami!!! FOCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

użytkownik usunięty