PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=509652}
6,1 61 tys. ocen
6,1 10 1 61362
5,1 30 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

już mje na wstepie zniechęcili sceną z tymi potworami, do jednego walom wszyscy, plus rusek ztej giwery mega, aon nic poczym wubucha.....litości, reszta potworków ginie wedle kaprysu,jedne łapią całe serie i se biegną żwawo,inne umierają po jednej kulce,zresztą zwierzeta tak sie nie zachowują ,wiohom powiało ostro

ocenił(a) film na 5
Muhomorniczy

Cholera, za mało realizmu w filmie o zabójcach z kosmosu polujących na ludzi na obcej planecie.

ocenił(a) film na 5
Mruck

chcesz zaakcentować swój niski poziom intelektualny? oraz nie miałeś nigdy doświadczenia z wartościową literaturą sf?

ocenił(a) film na 10
Muhomorniczy

Nie podzielam Twojej negatywnej opinii i jak na oczytanego to masę byków walnąłeś w swoim poście.

ocenił(a) film na 5
marcing4

A ty dajesz się wkręcać trollowi, lol. Film jest cienki, ale wchodzenie w dyskusje też świadczy o człeku :D

Druedain

Cienko to u ciebie z zawartością głowy oraz spodni - "Predators" wymiata i niszczy system swoyą zayebistością!:)))

ocenił(a) film na 5
Don_Kina_Akcji

A Twoja rodzina pochodzi z Izraela!

Druedain

Jak mnie ta dzisiejsza szczeniarnia bawi - jesteś tego najlepszym przykładem,
kiedy kończą się sensowne argumenty to zaczyna się prymitywny pojazd Rodziny.

ocenił(a) film na 5
Don_Kina_Akcji

Powiem Ci coś ważnego:

m a s z p r o b l e m

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
Don_Kina_Akcji

no ja wiem że u was na wsiach zwierzęta wybuchają, np gdy chcecie ubić świniaka zbieracie się całą wsią, uderzacie tasakami przez dobrą minute po czym uciekacie w popłochu na bezpieczną odległość , świnia stoi jeszcze chwile bez żadnego zadrapania nie wzruszona i nagle ka bum! wybucha, teraz wystarczy zebrać szczątki po wplatane w krajobraz. Skoro kogoś nie razi ta scena to własnie musi żyć w takiej rzeczywistości,

ocenił(a) film na 5
Don_Kina_Akcji

już dobrze, odpręż sie,nikt ci nie zrobi krzywdy, ciii, ciiiii

Don_Kina_Akcji

Zawsze lubilem konkretne yebniecie:)