Profil śmierci

Friend Request
2016
5,8 9,4 tys. ocen
5,8 10 1 9423
4,5 4 krytyków
Profil śmierci
powrót do forum filmu Profil śmierci

DAWNO nie widzialam az tak zlego fimu.
Juz po pierwszych minutach mialam ochote przerwac te meki, choc nie powiem, ogladanie filmu ze znajomymi, (aby sie posmiac) nie bylo takie zle (kogo ja oszukuje, wszyscy mielismy dosc po 10 minutach). Fabula sie niczego nie trzyma, WLASCIWIE jej nie ma, nawet bym rzekla. Randomowe przeskoki akcji, z bohatera na bohatera. O glownej bohaterce wiemy nic i nieczego sie nie dowiadujemy, tak plytkie sa te postacie. Marina ma problemy nie wiadomo skad, nagle konczy jako czarownico-wiedzmo-demon, ktory poluje na 'popularne' dziewczyny, bo maja po 800 znajomych na fejsie. W OGOLE laczenie calej historii z FACEBOOKIEM, bardziej zalosne to juz nie moglo byc. Nie masz ziomkow na fejsie? Sorry mate, wlasnie zostales swirem polujacym na cool kids. Znajomi Laury tak samo szarzy, jedynie kolezanka pani blond zachowywala sie w miare 'racjonalnie' - schowala wszystkie urzadzenia prowadzace do Mariny, swietny wybor, brawa! (nie.). Nie wspominajac o kolezance brunetce, ktora nawet nie probuje ratowac swojego chlopaka, a stoi i krzyczy, kiedy ten rozwala sie po windzie (wtf?). SMIESZNE natomiast bylo to, ze to ona trafila do szpitala i wszyscy czekaja w poczekalni na wyrok lekarzy. Naprawde? Wy tak na powaznie? Chlopak Laury denerwujacy od samego poczatku, kolega haker lamie kody jednym klikiem, ale konta nie potrafi usunac. Tak, tak wiem, ze kod Mariny jest 'zaczarowny'.. ten film jest tak absurdalny, ze az glowa boli.
Koncze moj wywod. Nie polecam. Nie ogladajcie.

ocenił(a) film na 6
Stonnka

Jak będziemy chcieli, to obejrzymy, więc bez takich :D
Twoja wypowiedź jest chaotyczna bardziej, niż ten film, ale nie chce mi się obalać przynajmniej połowy tej wypowiedzi :P
Pozdrawiam i szanuję opinię!

Galeria_Horroru

dokładnie i również pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
floster79

Oglądałeś już może?

Galeria_Horroru

właśnie się zabieram :)

ocenił(a) film na 6
floster79

Ok, daj znać później ;)

Galeria_Horroru

ok spoko nie ma problemu

Galeria_Horroru

napisze tylko ze mnie ten, film mega pozytywnie zaskoczył i tyle :)

ocenił(a) film na 6
floster79

No widzisz :) 8 bym nie dał, ale każdy ocenia po swojemu :D

Galeria_Horroru

powiem ci tez sie zastanawiałem nad ocena, ale oglądając ostatnio tyle gniotów, zrobionych za taka lub podobną kasę, stwierdziłem ze na tle tamtych zasługuje, ale tak jak piszesz każdy oceni według siebie ;)

ocenił(a) film na 1
Galeria_Horroru

Obalaj, bo mnie naprawde zastanawia ta 6stka, ktora wystawiles!
A faktycznie, pisane zaraz po seansie, wiec nacechowane negatywnymi emocjami, ktore odczuwalam zaraz po.. jednak nie uwazam, aby komentarz byl chaotyczny :D
Takze pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
Stonnka

Nie ma to jak czepiać się absurdów w horrorze. HAhaha da się dać tobie subskrypcję? Chętnie poczytałbym czepiania się absurdów pod innymi filmami.

ocenił(a) film na 1
ZiD0

Wiec jesli film jest horrorem, to moze byc najwieksza szmira, bez grama logiki i jakiegos planu na film, tak? Ciesze sie, ze Tobie film sie podobal, ale dla mnie to horrorem bylo ogladanie tego.
A skoro w filmie pojawia sie masa absurdow, to raczej nie swiadczy o jego swietnosci

ocenił(a) film na 6
Stonnka

Tak, film nie miał grama logiki, chyba kręcili go nie w naszym wymiarze.
Dobrze, że w twoich bajkach, które wysoko oceniasz, w ogóle nie ma absurdów, a wszystko jest logiczne.

ocenił(a) film na 1
ZiD0

Bajki niosa za soba przeslanie i moral. Ucza, pokazuja 'jak dziala swiat' na przykladach przystepnych dla dzieci. Czesto pod postacia zwierzakow. Jak wiec to ma byc logiczne, 'bez absurdow'?? Proponuje zapoznanie sie z definicja bajki/basni, zanim przystapi sie do dyskusji na ten temat, bo widze, ze nie masz bladego pojecia, jak te gatunki funkcjonuja.

ocenił(a) film na 6
Stonnka

No to tobie proponuję zrobić to samo, bo chyba nie wiesz jak funkcjonuje horror. XD Oglądaj sobie dalej bajki i poznawaj jak działa świat na przykładach przystępnych dla dzieci. Horrory nie są dla ciebie, lala. Ciao!

ocenił(a) film na 1
ZiD0

Horror czy nie, a dalej bede wymagac od filmu, aby mial jakis poziom. Friend request ogladalismy tylko dla Alyci D-C, ktora lubimy, wiec nasze nastawienie do filmu od razu bylo nacechowane pozytywnie. Jednak nawet ona tego nie uratowala, a z kazda minuta film byl coraz gorszy - to nie tylko moje odczucie, a takze 3 znajomych, z ktorymi ten film ogladalam. Sorry, to 'dzielo' to dla mnie jedna z wiekszych szmir, jakie widzialam.
A jak sobie przejrzysz moje pozycje, to znajdziesz takze wysokie oceny dla horrorow, wiec w ogole nie rozumiem Twoich zarzutow.

ocenił(a) film na 5
Stonnka

za tę dyskusję daje 2 heheh zawsze mnie rozbrajają takie wywody na temat danego filmu ludzie spotkajcie się na kawę i pogadajcie może cos z tego bedzie hehhe pozdro!!

ocenił(a) film na 5
Stonnka

szkoda że wcześniej nie poczytałem to bym nie oglądał tego przeciętniaka :)

ocenił(a) film na 6
Stonnka

Haker łamie kody ? W którym momencie filmu ktoś łamał jakieś kody ?

ocenił(a) film na 7
versus_filmweb

Właśnie! Też mnie to zdziwiło, kiedy czytałem tę recenzję. ;)

ocenił(a) film na 3
Stonnka

Najstraszniejsze w tym filmie było to że nikt nie ma 0 znajomych na facebooku, nawet największa brzydala lub ostatni frajer mają znajomych na portalach społecznościowych, obejrzałem ten film ale na siłe, najbardziej mnie ciekawiła ciemna strona social mediów a tu wyszedł typowy młodzieżowy straszak może się podobać ale ja miałem inne oczekiwania