3,3 4,6 tys. ocen
3,3 10 1 4554
Projekt dziecko
powrót do forum filmu Projekt dziecko

Moim zdaniem film jest bardzo niedoceniony. Ale tak to już jest z filmami specyficznymi, do których trzeba człowieka z dystansem i takiego, który potrafi wysilić mózgownicę podczas oglądania. Ja osobiście bardzo polecam, bardzo ciekawe kreacje aktorskie i ogólnie pomysł na film.
Żaden banał, żadne dno, żadnej żenady rodem z "Ciacha" czy "Tylko mnie kochaj".

ocenił(a) film na 6
miss_obscene

Zgadzam się, również mam pozytywne odczucia...

ocenił(a) film na 6
miss_obscene

Trudno nie zgodzić się z twoja wypowiedzią , już dla samej rewelacyjnej gry aktorskiej warto obejrzeć ten film .

ocenił(a) film na 4
ja454

Myśle że nie warto. Naprawde film nudny. Jestem świezo po obejrzeniu. Kolejny film po którym sądze że Polska nie ma talentu..

miss_obscene

Znalazłem film, sprawdziłem tutaj ocenę ale dałem mu szansę. Temat dramat-obyczajowy (coraz częściej taki przypadek spotyka ludzi niestety) ale sporo sytuacji, przy których się uśmiałem :)

Dla lubiących komedie nieodbiegające za bardzo od strasznego filmu czy american pie - odradzam bo ocena jeszcze bardziej spadnie...

miss_obscene

Nic "złego" w tym filmie nie widziałem, bardzo mi się spodobał. Film po którym można wyciągnąć jakieś refleksje po obejrzeniu.

Rokefeler92

Można wiedziec jakie refleksje mozna wyciągnać, bo ja żadnej nie zauwazyłem ...

ocenił(a) film na 8
miss_obscene

Jestem podobnego zdania, dodam tylko że wg. mnie Koterski zagrał brawurowo. Jeśli taki poziom polskiego kina utrzymamy to możemy być z siebie dumni.

ocenił(a) film na 6
miss_obscene

Muszę przyznać, iż jedynie ten wątek skłonił mnie do obejrzenia filmu i nie żałuję. Nie jest to komedia, część ról zupełnie zbędna (np. matka), ale Karolak, Koterski i ten smutny którego imienia zapomniałam ratują całość zdecydowanie!

ocenił(a) film na 1
miss_obscene

Najgorszy film jaki widzialem w zyciu, nuda, dno, porazka.
Ocena 1/10 jest za wysoka o 1.

ocenił(a) film na 2
miss_obscene

2/10 Flegmatyczny Film

ocenił(a) film na 4
miss_obscene

nie mogę powiedzieć złego zdania o tym filmie. dobrego niestety też nie. ani to komedia, ani dramat. ani on ciekawy, ani też mnie nie zanudził. takie nie wiadomo co. 4/10 - byłoby 5, ale jak zobaczyłem plakat, to... szkoda słów.

ocenił(a) film na 6
dzon

jeśli dobrze zrozumiałem ocena została zaniżona z powodu plakatu ? :)

miss_obscene

"Tylko mnie kochaj" jest OK

ocenił(a) film na 6
miss_obscene

Zgadzam się, film jest niedoceniony. Prawdopodobnie niską ocenę wystawiają ci, którzy liczyli, że będą na tym filmie boki zrywać ze śmiechu. Ten film jest naprawdę niezły. Dobra gra aktorska, oryginalna fabuła. Tylko, że raczej komedią to ja bym tego filmu nie nazwał.

ocenił(a) film na 7
briho

A właśnie, że to jest komedia i w dodatku dobra. Tyle tylko, że żarty nie są podane na tacy a lekko zawoalowane. Kto lubi ruszyć głową na filmie temu się spodoba.