3,3 4,6 tys. ocen
3,3 10 1 4554
Projekt dziecko
powrót do forum filmu Projekt dziecko

Zaczęło się nieźle, niby jakiś drobny żart o jajkach. Zbyt drobny bo trzebabyło się nad nim 2 razy zastanowić, ale ujdzie. Historia strasznie rozpaprana, trochę chaosem przypominająca JOB, z tą różnicą, że tam przynajmniej żarty mogły śmieszyć, tutaj nie. Jedynym akcentem, który wywoływał drobny uśmiech była Renata (dlatego, że żart powtarzany przez cały film, w końcu tak nudny, że aż śmieszny). Uśmiech nr 2 to Koterski, ale chyba nie przez to, że miał dobrze napisaną rolę, a przez to, że to Koterski. Wszystko zaczyna się dosyć wolno, mamy wrażenie, że za chwilę coś się rozkręci, niestety ślimaczy się do końca. Wiele wątków zaczętych i nie skończonych. Sam finał też nie powala, smutny nastrój komedii mógł sugerować, że skończy się jakimś Happy Endem i okaże się, że bohaterka jest w ciąży z mężem, tymczasem nic z tego. Sny Zamachowskiego czy marzenia żołnierza zupełnie oderwane od rzeczywistości i wsadzone chyba tylko po to, żeby zapchać film. Opowieść Koterskiego o trzech gejach - trochę w stylu wspomnianego JOBa, z tym, że historia niedopowiedziana. Ogólnie NIE POLECAM.

ocenił(a) film na 3
Nasedo

JOB to przy tym czymś arcydzieło ^^ Emocje jakie mi towarzyszyły na tym filmie to niedowierzanie,że ktoś to w ogóle dopuścił na ekrany kin i senność gdy patrzyłam na tę pół godzinną scenę w mieszkaniu przyszłych rodziców. A pod koniec filmu miałam ochotę się rozpłakać,bynajmniej nie z powodu "romantyczności" finałowej sceny,tylko dlatego,że 18.50 poszło się rypać^^

ocenił(a) film na 1
Nannette

Szczęściara, w multikinie skasowali za to 22pln ;)

ocenił(a) film na 1
Nasedo

Film straszny...chociaż to za mało powiedziane. Dobrze, że jestem pracownikiem kina...i seanse mam za darmo bo wcale się nie dziwię, że ludzie są wkurzeni iż wydali tyle kasy na za przeproszeniem taką szmirę.