Niestety, ale film wg. mnie jest totalnym nieporozumieniem. Przez caly czas trwania seansu moze z 3 sytuacje byly na tyle "dobre", ze mozna bylo sie usmiechnac. O jakichkolwiek wybuchach smiechu nie moglo byc mowy, i nie chodzi tu, jak juz ktos milion razy wczesniej wspominal, o watek homoseksualistow. Dluzy sie, zero akcji, denerwujacy aktorzy i naprawde mierne dialogi. Tak samo denerwujaca jest muzyka. Jeszcze to animowane, ponad trzyminutowe, szczegolowe do bolu intro do filmu. Rzadko wypowiadam sie w komentarzach na temat jakichkolwiek filmow, zarowno dobrych jak i zlych, ale tym razem szczerze odradzam wszystkim ten seans - czas stracony, pieniadze zmarnowane.
popieram, film bardzo zły ... 2/10 punktów w mojej ocenie. gdyby nie karolak, na seansie nie wysiedziałbym do końca ... a swoją drogą to nie wyszedłem tylko dla tego że nie miałem nic lepszego do roboty ... max 3 śmieszne sytuacje a role koterskiego jako geja trochę żałosna :)
Nawet nie próbujcie polemizować... Osoby dające takie komentarze to "krewni i znajomi królika" dystrybutora filmu lub współproducentów. Liczy się każda złotówka, każdy taki oszukańczy komentarz może zecydować o sprzedaży kilku biletów więcej. Oglądałem film i już się wypowiadałem na forum. Ocena 2/10 + ostrzeżenie: NIE OGLĄDAĆ !!!
"Osoby dające takie komentarze to "krewni i znajomi królika" dystrybutora filmu lub współproducentów" dzięki za ten tekst po prostu mnie rozwalił świetny hahah;DDD A prócz tego to pewnie masz rację.