3,3 4,6 tys. ocen
3,3 10 1 4554
Projekt dziecko
powrót do forum filmu Projekt dziecko

Zajebiste

ocenił(a) film na 10

Dawno nie byliśmy na tak dobrej komedi. :D

bartolinio84

oo i specjalnie dla tego filmu zalogowałeś się na FB? fascynujące ;]

ocenił(a) film na 1
bartolinio84

Niestety, ale film wg. mnie jest totalnym nieporozumieniem. Przez caly czas trwania seansu moze z 3 sytuacje byly na tyle "dobre", ze mozna bylo sie usmiechnac. O jakichkolwiek wybuchach smiechu nie moglo byc mowy, i nie chodzi tu, jak juz ktos milion razy wczesniej wspominal, o watek homoseksualistow. Dluzy sie, zero akcji, denerwujacy aktorzy i naprawde mierne dialogi. Tak samo denerwujaca jest muzyka. Jeszcze to animowane, ponad trzyminutowe, szczegolowe do bolu intro do filmu. Rzadko wypowiadam sie w komentarzach na temat jakichkolwiek filmow, zarowno dobrych jak i zlych, ale tym razem szczerze odradzam wszystkim ten seans - czas stracony, pieniadze zmarnowane.

ocenił(a) film na 2
chodztu

popieram, film bardzo zły ... 2/10 punktów w mojej ocenie. gdyby nie karolak, na seansie nie wysiedziałbym do końca ... a swoją drogą to nie wyszedłem tylko dla tego że nie miałem nic lepszego do roboty ... max 3 śmieszne sytuacje a role koterskiego jako geja trochę żałosna :)

ocenił(a) film na 2
bartolinio84

Nawet nie próbujcie polemizować... Osoby dające takie komentarze to "krewni i znajomi królika" dystrybutora filmu lub współproducentów. Liczy się każda złotówka, każdy taki oszukańczy komentarz może zecydować o sprzedaży kilku biletów więcej. Oglądałem film i już się wypowiadałem na forum. Ocena 2/10 + ostrzeżenie: NIE OGLĄDAĆ !!!

pi_kawka

"Osoby dające takie komentarze to "krewni i znajomi królika" dystrybutora filmu lub współproducentów" dzięki za ten tekst po prostu mnie rozwalił świetny hahah;DDD A prócz tego to pewnie masz rację.

bartolinio84

Nie cierpię ludzi tworzących niezliczoną liczbę kont na film webie. Robią to chyba tylko po to, aby po kilka razy oceniać ten sam film. Autor tego tematu najwyraźniej do takich należy. To żałosne... podobnie jak ocena 10/10 dla tego filmu