to jest do tych starszych forumowiczów których zdaniem Prometeusz niszczy legendę
Obcego... wg mnie to Prometeusz jest lepszy od Obcego. Więc nie uważajcie się za
mądrzejszych tylko dlatego że jesteście starsi...
tak tylko że ja Obcego lubiłem za groze i klimat strachu który był zajebiście dozowany . A prometheusz to mdła papka gerber dla dzieci :) . Zero kompletnie zero klimatu z Obcego . I nie mówicie że każdy oczekiwał postaci Xenomorph bo większość oczekiwała tego mrocznego klimatu który był w obcym jak i w trailerach Prometheusa . No i do Obcego żadnej części on nie sięga pięt , prócz avp bo to była kpina :D
na pewno klimat jest taki sam jak w avp :) . To tak jak by czekać na nową płytę Kalibra 44 z 100 procentową że będzie to psychorap a dostaje się hmm styl jeden osiem l :D
Po prawdzie nie słucham hiphopu, a wspomnianych zespołów znam po jednym utworze, ale chyba rozumiem, co masz na myśli :)
Dla mnie Prometeusz to znakomitą zabawa i coś innego niż xenomorphiczna jatka polegająca na zabijaniu kosmicznych załóg.
Dokładnie. W "Obcym" zabrakło elementów komediowych, których w "Prometeuszu" jest aż nadto.