PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189746
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

:)

ocenił(a) film na 8

Witajcie.
W nocy wróciłem z Imaxa...
Jeżeli chodzi o mnie to film bardzo mi sie spodobał...nie jest to arcydzielo ale napewno najlepsze s-f w ostatnim czasie...film mroczny i technicznie perfekcyjny (pewnie swoje zrobił tez Imax , bo w kinie tego typu wszystko jest jeszcze bardziej spotegowane) , fabuła jak dla mnie 8/10 - choć pewnie bedzie wielu krytyków...
Jedna z najbardziej oczekiwanych premier tego roku i musze przyznać , że sie nie zawiodłem...

Je zeli chodzi o fanów Obcego , to Ci beda mocno sie spierac i dyskutować , ale ten temat pozostawiam bez konentarza...ja jestem jaknajbardziej zadowolony...
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
czacza131

Pytanie techniczne - czy znasz kogoś kto oglądał film w Real3D i zobaczył go również w wersji Imax-owej. Ja osobiście planuję zobaczyć "Prometeusza" w Imax-ie, ale jestem ciekawy, czy ktoś zrobił takie porównanie? :)

ocenił(a) film na 8
mike2k2

Niestety nie znam ale byłem na 'Titanic 3D" w Imax i normalnym kinie na 3D...różnica jest olbrzymia , przede wszystkim rozmiar ekranu ni i dzwięk...
Jeżeli jest możliwość wyboru , to zawsze wybieram Imax !
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
czacza131

Dzięki za info :) Jeżeli film spełni moje oczekiwania to pewnie zobaczę go po raz drugi - również w Imax :)