ciekawe ile jeszcze sie takich tematów pojawi a wystarczy załozyć jeden i każdy bedzie wpisywac swoje opinie ale takim to nie wytłumaczysz tępe h........
bardzo to mile z twojej strony jesli dla Ciebie jestem poprostu h.....,nie siedze tu czesto-a to jest poprostu moja opinia,mozliwe ze cos zle zaznaczylem i wyskoczyl nowy temat.fakt moja wina ,ale az takie nerwy sa tu zbedne poprostu!
Chodzi o to że mogłes dac tytuł normalny a nie znaki zapytania i mógłbyś się wysilić i napisać coś wiecej dlaczego tak sadzisz że film na tyle zasługuje co ci się nie podobało na przykład jeżeli cię uraziłem to sory a widziałes mozę kapitana bombe na YT bedziesz wiedział o co chodzi z tym T... H....
fakt przeoczylem reszte-poprostu wyszedlem z kina zdziwiony ,jestem wielkim fanem Scott-a (8 pasazer ze swoim klimatem wymiata do dzis)nastawilem sie na wyjasnienie moze rabek tajemnicy pochodzenia obcych Tych wlasnie obcych,a tu...no wlasnie .Moim skromnym zdanie jesli rezyser chce pokazac statek wlasnie z 8 pasazera,wiecej nawet wlascicieli tego statku i co mi sie najbardziej podobalo to kokpit na samym koncu gdy chce odleciec....i jeszcze kilka drobiazgow -no powiedz ew napisz sam co ma cala reszta filmu do wyzej wymienionego dobrego poczatku,? ps nie jestem zly bo to faktycznie moja pomylka z tym tematem a raczej znakami zapytania,a jesli chodzi o kapitana....to z tego typu kreski jedynie pieska leszka widzialem:)