Właśnie wróciłem z kina. Film rewelka !!! Nie potrafie zrozumieć porównań do "Aliena" ??? Jest to całkiem odrębna historia. Polecam Wszystkim lubiącym dobre kino SF. To będzie kiedyś klasyk.
mało takich jak Ty :) teraz czekamy na sequel a 3 cześć to będzie finał (pomost pomiędzy Prometeuszem a Obcym) super pomysl, super wykonanie, polecam fana gatunku :)
Zgadzam się. To naprawdę bardzo dobrze zrealizowany film sci-fi i według mnie niczego mu nie brakuje. Bardzo klimatyczny z napięciem, ogląda się go ze smakiem choć to nowoczesny obraz. Czekałem na ten film tyle czasu jak na żaden inny w życiu i nie zawiodłem się. Ridley Scott jest wciąż w formie i oby ją utrzymał do końca.
z takimi widzami jak Ty, Scott powinien kręcić na potęgę bo jeszcze sporo forsy wyciągnie z naiwniaków
Goń się !!!! Tępak jesteś i tyle !!!!! Sam jesteś naiwniakiem !!!! Idź sobie pooglądać transformersów MAŁY BEZROZUMNY CZŁOWIECZKU.
jeśli dałeś 10 Prometeuszowi to obawiam się, że nawet Transformers jest za ambitne dla Ciebie
Film ten jest "encyklopedią" w świecie Obcego. A co do prequela na odczepnego to film co dla niektórych niech będzie prequelem;)
A dlaczego nie ma być prequelem,sama końcówka mówi wszystko,powstała nowa udoskonalona rasa obcego,wcześniej tylko osmiornica pozniej już ukształtowany,rozumny,inteligentny "Obcy"...