Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190185
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

10/10

ocenił(a) film na 10

Właśnie wróciłem z kina. Film rewelka !!! Nie potrafie zrozumieć porównań do "Aliena" ??? Jest to całkiem odrębna historia. Polecam Wszystkim lubiącym dobre kino SF. To będzie kiedyś klasyk.

ocenił(a) film na 7
barnej

mało takich jak Ty :) teraz czekamy na sequel a 3 cześć to będzie finał (pomost pomiędzy Prometeuszem a Obcym) super pomysl, super wykonanie, polecam fana gatunku :)

ocenił(a) film na 3
barnej

No. Klasyk na półce obok "Plan 9 from Outer Space".

barnej

Niestety dużo jest tutaj ludzi ,którzy uważają ten film za prequel Obcego.

ocenił(a) film na 10
barnej

Zgadzam się. To naprawdę bardzo dobrze zrealizowany film sci-fi i według mnie niczego mu nie brakuje. Bardzo klimatyczny z napięciem, ogląda się go ze smakiem choć to nowoczesny obraz. Czekałem na ten film tyle czasu jak na żaden inny w życiu i nie zawiodłem się. Ridley Scott jest wciąż w formie i oby ją utrzymał do końca.

ocenił(a) film na 6
orzel29

z takimi widzami jak Ty, Scott powinien kręcić na potęgę bo jeszcze sporo forsy wyciągnie z naiwniaków

ocenił(a) film na 10
spectralheaven

Goń się !!!! Tępak jesteś i tyle !!!!! Sam jesteś naiwniakiem !!!! Idź sobie pooglądać transformersów MAŁY BEZROZUMNY CZŁOWIECZKU.

ocenił(a) film na 6
barnej

jeśli dałeś 10 Prometeuszowi to obawiam się, że nawet Transformers jest za ambitne dla Ciebie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
orzel29

Co to znaczy ogląddać film z smakiem ?

barnej

Film ten jest "encyklopedią" w świecie Obcego. A co do prequela na odczepnego to film co dla niektórych niech będzie prequelem;)

ocenił(a) film na 8
Mazurian

A dlaczego nie ma być prequelem,sama końcówka mówi wszystko,powstała nowa udoskonalona rasa obcego,wcześniej tylko osmiornica pozniej już ukształtowany,rozumny,inteligentny "Obcy"...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
barnej

klasyk bzdurnych produkcji.