Nie wiem czy jutro będzie padał deszcz, ale wiem, że już nie mogę usiedzieć na d.....e w oczekiwaniu na BR :)
Wiadomo coś, kiedy pojawi się wersja BR? DVD już prawie od tygodnia dostępne.. dotychczas były to kwestie godzin pomiędzy wydaniem DVD a BR. Pozdro dla czekających ;)
Ktoś tu z was wcześniej pisał, że wydanie BR ma być dłuższe od kinowej wersji. Wersja DVD, która się pojawiła, ma chyba 1:58:43
Ja kiedys pisałem że ma trwać niby 2h 30 min ale mam coraz większe wątpliwości. Popatrzę jednak na zagraniczne strony
Pisze to po macoszemu - niby 20-30 min ale czy to extended, director cut, czy odzielne sceny na płycie...
http://collider.com/ridley-scott-prometheus-deleted-scenes-interview/172202/
Mam taką nadzieję. Ale jak na złość będzie wersja kinowa w wysokiej rozdzielczości a dodatkowe minuty (40min) będą jako bonusy - przecież to nie wersja director cut
No to póki co i tak czekam na co najmniej 720p, bo ta wersja DVD nie wygląda satysfakcjonująco na moim TV ;) I właśnie zastanawia mnie ten rozrzut pomiędzy pojawieniem się DVDRip i brakiem BR/BD mimo upływu prawieże tygodnia czasu..
ciekawe czy będą dłuższe sceny, ogólnie to w filmie tak jakby brakowało paru scen
Najważniesze z tych nowych scen to "Engineers Talk 5min" i "Paradise 5min". Koncówkę może zmienią i pokarzą "dom" Inżynierów - Paradise