Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190185
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz
luki29

Nie IT is the real dvd rip with real sound.
Śmiało ściągaj.

luki29

Był przeciek za dzień dwa będzie BR.

kadim_filmweb

Masz na to jakieś dowody ?

ubersoldat

A czy jutro bedzie padał deszcz ?

kadim_filmweb

Nie wiem czy jutro będzie padał deszcz, ale wiem, że już nie mogę usiedzieć na d.....e w oczekiwaniu na BR :)

ubersoldat

Na dniach powinien być.

kadim_filmweb

Wiadomo coś, kiedy pojawi się wersja BR? DVD już prawie od tygodnia dostępne.. dotychczas były to kwestie godzin pomiędzy wydaniem DVD a BR. Pozdro dla czekających ;)

addicted1

A dlaczego czekasz???

Mazurian

Bo chce obejrzeć w najlepszej jakości, bo ma być dłuższa wersja.. Co za pytanie.

addicted1

Dvdrip jest dłużaszą wersją od normalnej kinowej?

Mazurian

Ktoś tu z was wcześniej pisał, że wydanie BR ma być dłuższe od kinowej wersji. Wersja DVD, która się pojawiła, ma chyba 1:58:43

addicted1

Ja kiedys pisałem że ma trwać niby 2h 30 min ale mam coraz większe wątpliwości. Popatrzę jednak na zagraniczne strony

addicted1

Pisze to po macoszemu - niby 20-30 min ale czy to extended, director cut, czy odzielne sceny na płycie...
http://collider.com/ridley-scott-prometheus-deleted-scenes-interview/172202/

luki29

Mam taką nadzieję. Ale jak na złość będzie wersja kinowa w wysokiej rozdzielczości a dodatkowe minuty (40min) będą jako bonusy - przecież to nie wersja director cut

Mazurian

No to póki co i tak czekam na co najmniej 720p, bo ta wersja DVD nie wygląda satysfakcjonująco na moim TV ;) I właśnie zastanawia mnie ten rozrzut pomiędzy pojawieniem się DVDRip i brakiem BR/BD mimo upływu prawieże tygodnia czasu..

addicted1

Od 18 września będą sprzedawać strumieniowo Prometeusza BR.

ocenił(a) film na 5
Mazurian

ciekawe czy będą dłuższe sceny, ogólnie to w filmie tak jakby brakowało paru scen

luki29

Najważniesze z tych nowych scen to "Engineers Talk 5min" i "Paradise 5min". Koncówkę może zmienią i pokarzą "dom" Inżynierów - Paradise

Mazurian

*pokażą