Już ponad 700 ocen filmu. Premiera w Polsce dopiero za miesiąc. W sieci krążą chyba już 3 wersje które krótko mówiąc są tragiczne. Ciekawi mnie jaki procent tych 700 głosów są to głosy osób które widziały film w kinie poza Polską? Tak na moje oko może do 5%... Dlatego radzę aby film oceniały osoby które zobaczą jakąś porządną kopię (co najmniej Dvd Rip albo R5). Ja obejrzałem tą szpetną kopię z kamerki ale filmu jeszcze nie oceniam. Poczekam, do czego i was namawiam.
Pewnie wziąłeś pełen obraz w odtwarzaczu tego CAM i ci się rozmyło , dziecko pod względem techniki ten HD CAM to milowy krok , jest lepiej niż parę lat temu + głosu który daje bardzo dobrze radę.
Fakt faktem duża część faunów , która czekała na film po prostu przejechała się na nim , film jest naprawdę słabo wyreżyserowany.
Film jest po prostu nie logiczny.
Dzięki za komplement! po prostu uwielbiam jak ktoś mnie uważa za młodszego niż jestem :D THX STARY!!!
Fakt,że ostatnio kopie tych kinówek coraz lepsze bo coraz lepsze kamery robią... ale za długo czekałem na ten film żeby go po takiej shitowej wersji oceniać! Ale po tym co zobaczyłem już 8mkę mógłbym dać, i na pewno jako fan serii Alien nie czuję się rozczarowany ale wręcz przeciwnie! Daaawno nie było tak dobrego sci-fi! Ale poczekam z oceną,jak pisałem, na coś lepszego.
Dokładnie. Ocenianie filmu na podstawie kopi a;la "cam" zupełnie mija się z jakimkolwiek sensem i logiką. Każdy jednak postępuje wedle własnego sumienia. Ja poczekam na premierę w kinie, obejrzę na dużym ekranie i wtedy będę się mógł wypowiedzieć.
skoro rozumiem co mówią i widzę co się w filmie dzieje to znaczy ze go widziałem i mogę się o nim wypowiadać. Nie powiesz mi że aby w pełni zrozumieć fabułę muszę zobaczyć ten film w HD. Kiedyś oglądało się filmy na małych czarno-białych trzeszczących telewizorkach i nikt nie narzekał. No chyba ze teraz filmy się ocenia tak jak gry: tylko po grafice ?
Nie będę się wdawał z Tobą w przepychanki słowne. Kontekst mojej wypowiedzi jest dość jasny. Na tym temat zakończono.
Niesamowite. 700 osób oceniło film. Nie sądziłem, że aż tylu Polaków jest poza granicami kraju. Weźcie się ludzie ogranijcie, bo przy każdej nowej premierze jest to samo, jęczenia typu "skąd te oceny filmu jak jeszcze nie było premiery". Sam mieszkam za granicą i chodzę na wszystkie premiery, tak samo jak i zapewne setki lub tysiące innych Polaków. 700 ocen to jest nic, w porównaniu do tego ile osób już dawno ten film widziało.