Pogubiłem sie i nie wiem juz nic.
Prosilbym o pomoc i usystematyzowanie danych.
Więc tak:
http://uk.movies.yahoo.com/prometheus/#jumbo
tutaj, za 25 minut, o 17:30 naszego czasu, a 9:30 AM czasy PT będzie 'live chat' z Fassem i Theron.*
Godzina:
17:30 w Polsce/ 9:30 PT
Za to w nocy o północy (i tu zaczynam sie gubić. o pólnocy czy o pierwszej?) będzie transmisja Q&A Lindeloffa ze Scottem z WonderConu. Na panelu Prometeusza na WonderConie bedzie pokazany oprócz tego Q&A rowniez 'exlusive footage'. Ktos wie, czy będziemy mogli to zobaczyć na żywo, czy strumieniowane bedzie tylko Q&A?
Godzina:
1:15-2:15 PM PST (PODOBNO!)
I trzecia rzecz. Podobno o 4:15 PM PST, po WonderConie premierę będzie miał trailer.W koncu. Ktoś cos wie? Bo ja juz nie wiem nic.
* Ja rozumiem, ze to największe gwiazdy, ale to nie oni graja główne role w tym filmie, tylko Noomi Rapace, ale okeeeej...
Mam takie maleńkie pytanko.....DO CIĘŻKIEJ CHOLERY KIEDY ZAPREZENTUJĄ TEN TRAILER?
A wiadomo kiedy się ten wywiad skończy? Jest transmisja na żywo? Jeśli jest to proszę podeślij link :) kurna ja się już pogubiłem w ilości linków na tym forum:D
Nie ma za co:D A jutro pewnie będzie wielki spoilerowanie więc zapraszam wszystkich zaciekawionych:D
Jak zawsze, przez najbliższe 2 tygodnie będziemy pierniczyć o możliwych teoriach spiskowych na temat Prometeuszu :D
BTW: heh Lindelof mógłby ściągnąć tą "myckę":D
no kurna szykuje się HIT !!! Prometeusz zmiażdży Batmana nie ma bata , mam nadzieję, że Hobitta też :D
czy zmiażdży to nie wiem, ale przyszłoroczna gala Oscarowa zapowiada się bardzo ciekawie :)
Wątpią, żeby przyznali Oscara filmowi z gatunku Sci-Fi w najważniejszych kategoriach....Może za efekty... wystarczy popatrzeć jakiemu filmowi przyznali Oscara ostatnio-SZMIRA w C**huj!
skoro Władca Pierścieni - film fantasy zgarnął tyle Oscarów to teraz czas na S-F, 3 lata temu Moon miał jakieś nominacje. Liczę, na to że Hobbit, Prometeusz i może Batman powalczą o kilka statuetek :) Jak by nie było zapowiada się dobry rok dla kina
Choler... poszedłem się tylko napić i nie widziałem trailera. Macie jakiegoś linka do tego trailera?
http://go.amctheatres.com/prometheus - tutaj puszczają powtórkę wywiadu i trailera
Ten trajler to rasowy KILLER. Ja osobiście zmieniłem wyobrażenie o fabule tego filmu po tym trailerze.