PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189741
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz
ocenił(a) film na 7
TylerDurden

A po czym wnosisz? W dotychczasowych materiałach, przedstawia się go raczej neutralną postać (naukowiec idealny).

mrowczak123

Przeczuwam ,że będzie to postać która może trochę zamieszać.

TylerDurden

Ten jego txt "Big thing's have small beginings;s" już sam w sobie brzmi złowieszczo ;) dodatkowo pewnie na skojarzenie na suwa się Ash z 1 części.

Norven

No dobrze, może być "złą" osobą na Statku. Tylko zastanawiam się dlaczego Vickers jakby "rzuca" się na niego w korytarzu.

ocenił(a) film na 7
Norven

Z jednej strony faktycznie, te słowa mogą budzić niepokój. Zwłaszcza, że patrzy na coś małego i martwego (może wylinka) na jego placu. Ale z drugiej, zapewne to tylko montaż do trailera.

ocenił(a) film na 5
TylerDurden

Napewno będzie postacią bardzo ważna wkońcu to Fassbender

Joleke22

Przypomnę że przed 300 nikt Fassbandera za specjalnie nie kojarzył ...to aktor świeży tzw odkrycie jak wielu przed nim jak Bloom , jak Woringhthon czy Bale a wcześniej Gibson Bhien i Arnold ;) Moim zdaniem chłopak się sprawdza i daje rade oby trzymał poziom tak dalej a może przejdzie do historii ;)

ocenił(a) film na 5
Norven

Nie no oczywiście że świeży aktor ale świetnie gra lubię go szczególnie za role w X pierwsza klasa

TylerDurden

Mam nadzieję, że pozostanie tym "ostatnim sprawiedliwym" :D . Fassbender w ostatnim czasie to jeden z moich najulubieńszych aktorów, więc jestem przekonany że zaliczy świetną rolę.

TylerDurden

troche z innej beczki, ale widzieli to??

http://www.youtube.com/watch?v=u5P0ZGhXQDQ

ocenił(a) film na 10
TomKruz

Wygląda to jak... reklama telefonów komórkowych. Przyjemna dla ucha muzyka. Całość ciekawie zmontowana. Intrygujące...

TomKruz

A tam Staroć !:D Widzieli!

ocenił(a) film na 6
TylerDurden

Z tego, co mówią na ostatnich konferencjach prasowych i tego typu eventach, to android będzie w porządku, ma służyć ludziom i tak dalej. Tylko z tego, co zrozumiałam, nie wszyscy członkowie załogi będą wobec niego przyjaźnie nastawieni (no bo nie-człowiek)... Z tego może coś wyniknie? Poza tym, to ma być zabawna postać, źródło humoru w filmie. Więc fajnie ;)

morven

Sukcesu Henriksena z nożem raczej nie powtórzy ;) no i w której części Android był śmieszny w żadnej ..oczywiście miał swoje ponure poczucie humoru ale żeby był postacią komediową ...? Sądziłem że czarny Polak będzie za tę rolę odpowiadał ;)