A po czym wnosisz? W dotychczasowych materiałach, przedstawia się go raczej neutralną postać (naukowiec idealny).
Ten jego txt "Big thing's have small beginings;s" już sam w sobie brzmi złowieszczo ;) dodatkowo pewnie na skojarzenie na suwa się Ash z 1 części.
No dobrze, może być "złą" osobą na Statku. Tylko zastanawiam się dlaczego Vickers jakby "rzuca" się na niego w korytarzu.
Z jednej strony faktycznie, te słowa mogą budzić niepokój. Zwłaszcza, że patrzy na coś małego i martwego (może wylinka) na jego placu. Ale z drugiej, zapewne to tylko montaż do trailera.
Przypomnę że przed 300 nikt Fassbandera za specjalnie nie kojarzył ...to aktor świeży tzw odkrycie jak wielu przed nim jak Bloom , jak Woringhthon czy Bale a wcześniej Gibson Bhien i Arnold ;) Moim zdaniem chłopak się sprawdza i daje rade oby trzymał poziom tak dalej a może przejdzie do historii ;)
Nie no oczywiście że świeży aktor ale świetnie gra lubię go szczególnie za role w X pierwsza klasa
Mam nadzieję, że pozostanie tym "ostatnim sprawiedliwym" :D . Fassbender w ostatnim czasie to jeden z moich najulubieńszych aktorów, więc jestem przekonany że zaliczy świetną rolę.
Wygląda to jak... reklama telefonów komórkowych. Przyjemna dla ucha muzyka. Całość ciekawie zmontowana. Intrygujące...
Z tego, co mówią na ostatnich konferencjach prasowych i tego typu eventach, to android będzie w porządku, ma służyć ludziom i tak dalej. Tylko z tego, co zrozumiałam, nie wszyscy członkowie załogi będą wobec niego przyjaźnie nastawieni (no bo nie-człowiek)... Z tego może coś wyniknie? Poza tym, to ma być zabawna postać, źródło humoru w filmie. Więc fajnie ;)