nie narzucam swojego zdania i szanuje zdanie tych co krytykują ten film.Jednak chce powiedzieć,że dawno nie było tak genialnego filmu science fiction w ostatnich latach,a jedynie Atlas Chmur go przewyższa oraz z roku pańskiego 2009 Moon.Wspaniałe aktorstwo,świetna fabuła i rewelacyjne efekty sprawiają,że film był bardzo dobrym i pozytywnym zaskoczeniem jeśli chodzi o gatunek science fiction w tym roku.
Bardzo dobry film ostatnich lat. Science-fiction odwołujący się do takich pytań jak powstanie gatunku ludzkiego, sens istnienia, życie po śmierci, stwórcę itd. Od Odysei Kosmicznej 2001 i 2010 nic takiego się nie pojawiło.
No wiesz ty co, a tego The_Dark_Knight_Rises za trolla nie uważasz ? Przecie on rozdaje "dychy" jak leci, sypie jak kurom ziarno ;)) Jak można sugerować się tak nieobiektywnym systemem ocen ? ;))
Nieobiektywnym systemem ocen sa wysokie oceny dla takiego syfu jak "Matrix" a pomimo to ludzie sypią dychami. a film to totalny GNIOT. W dodatku plagiat Terminatora.
Dla mnie Martix był tylko pokazem idiotycznych efektów specjalnych, niczym więcej, zresztą jak wszyscy wiedzą efekty a la Matrix w większości wykorzystywano jako parodie, a na serio też wyglądają śmiesznie ;)) Repley może być w sporcie, tam są zawodowcy, w filmie wygląda to w większości scen po prostu komicznie ;)) Walki Reevesa, Jacksona i tego w czarnym garniturze, stały się słynne jako najlepszy pomysł na parodię ;))
Te mendrala...obejrzałem w końcu ten twój ulubiony "Underworld")
Efekty z "Matrixa"...klimat z "Kruka"...domieszka "Blada" i dodatkiem "Zmierzchu".
W sumie nudy na pudy))))))))))))
Tym postem mnie totalnie rozwaliłeś ze śmiechu. Stałeś się już tak żenująco niskim prymitywem że, zacząłeś wyciągać argumenty rodem dziecko z przedszkola. Hhahahaha. Nie spodobało się. A i bardzo dobrze. W końcu co mnie mogłoby łączyć ze środkowym członem "Ludzkiej Stonogi".
Scena w metrze...te długie płaszcze))))Te rozbryzgujące się kafelki.Z Matrixa czerpano przy tym twoim gniocie garściami.I tylko ty tego nie zauważasz.Ale to jest jak najbardziej zrozumiałe)
Byłeś u okulisty synku?
Dziecko znajdź sobie pracę bo robisz się teraz żenujący, albo idź sobie w piłeczkę pograć . Z resztą po co ja z takim smarkatym nastolatkiem gada. Adijos i bez odbioru. Matrix? Żydowski gniot- wejdź sobie na forum w tym serwisie bo sam założyłem tam temat.
To nie odpisuj na nie ty Trollu internetowy a jak film ci się nie podoba to S P I E R D A L A J i idź trollować gdzie indziej bo widzę że cierpisz bezrobocie.
Czego nie rozumiesz?Znowu sie kompromitujesz)))To nie twój temat.
Moje posty to dowód bezrobocia...a twoje czego?
Chłopie co robisz na forum fanów filmu Prometeusz? Znajdź sobie inny temat do Trollowania jak np. "Ludzka Stonoga"
Nie wiem, co wy chcecie od tego Matrixa. To świetny film i wcale nie celował jedynie w efekty! One w ogóle nie mają znaczenia.
Przecież mówiłem, że Matrix stał się wzorem naśladownictwa i parodii, Underworld jest jednym z wybitnych przykładów, dlatego zamiast w pełni rasowego horroru, mamy parodiową bohaterkę a la Matrix to samo "Blade" a la Matrix ;)), te same efekty zastosowano również współcześnie w Resident Evil, jak tylko zobaczyłem te efekty, całość filmu automatycznie trafiła podświadomie do worka w gatunku "parodia", w dodatku oklepana niczym "kobyła na targu" ;)) Tym sposobem mamy "horror-cyberpunk", coś w stylu zakręconego cyberpunka - sf Tetsuo ;))
Życie po śmierci?Atoirtap... doszukałeś się tam też pytań o sens istnienia???????)))))))))
Troll internetowy znowu trolluje. Znasz światopogląd Ridleya i jego zainteresowania? Nie! To spier*****!!!
Widze u ciebie wszystkie filmy mają dziesiątke i w jednym koszu na pranie są trzymane, zatem co za różnica. Your face, your ass what a diference.