Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190174
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

http://www.prometheusnews.net/movie/empire-magazine-the-big-questions/

ocenił(a) film na 10
Mazurian

Szkoda, że cały materiał jest po angielsku...Przydałoby się jakieś tłumaczenie na polski.

Azawakh

Angielskiego się ucz - ja od niedawna się uczę i połowe zrozumiałem:) Znasz jakieś ciekawe filmy na złą pogodę na mazurach?:)

ocenił(a) film na 10
Mazurian

To prawda kiepski ze mnie poliglota... A co do filmów na kiepską mazurską pogodę to polecam Ci Indianę Jonesa.

Azawakh

Ze mnie też był kiepski ale trzeba wierzyc w siebie się trochę pomęczyć z angielskim.

Azawakh

Dobry pomysł na Indianę Jones'a

ocenił(a) film na 5
Mazurian

Serial Allo allo :)

bajla1987

Ja ja uwielbiam kwestie: To ja Leclerc jestem przebrany za....(...) :D :D :D

ocenił(a) film na 5
Mazurian

tvp 2 też teraz pusciło dobra komedie

ocenił(a) film na 3
Mazurian

o poziomie wyjaśnień mówi jedno z nich:
Jezus był inżynierem i decyzja o zniszczeniu ziemi została podjęta niejako w odpowiedzi na jego ukrzyżowanie.
:D

ocenił(a) film na 3
Mazurian

i drugie wyjaśnienie:
dlaczego kapsuła medyczna była przystosowana tylko dla mężczyzny?
cyt " bo była zrobiona dla Weylanda głuptasie (to ostatnie do osoby przeprowadzającej wywiad"
to jakim cudem zrobiła operację 30 letniej kobiety? która ma inaczej usytuowane narządy wewnętrzne?

nawieczor

Po części wywiad coś wnosi do odpowiedzi na pytania a część nie. Ale Jezus Inżynierem - to troche naciągane...:) Ciekawo jak przedstawią "Boga" w sequelu - Jedna istota w trzech osobach?:)

ocenił(a) film na 3
Mazurian

idąc logiką tego rozumowania t Bóg od śmierci Jezusa jest w dwóch postaciach, inaczej nie było by motywu do zemsty i zrzucenia cargo na ziemię :D

nawieczor

Będzie się działo:)