PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189741
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

FILM BARDZO DOBRY (8/10)!

użytkownik usunięty

Nierozumiem o co wam chodzi, czytając wasze niektóre komentarze to tylko strzał w głowę nic
więcej... Fabuła jest rewelacyjna, gra aktorska bardzo dobra, a scenariusz dobry. Wiedziałem że to
nie będzie drugi Obcy (sam Ridley mówił żebyśmy się nie spodziewali drugiego Obcego), więc
nawet się na to nie nastawiałem. Ogólnie film BARDZO DOBRY POLECAM!!!

ocenił(a) film na 1

Jest to kolejna wypowiedź w tym tonie.I dziwnym trafem zawsze zaczynana się od słów "nie rozumiem".
I to jest klucz do jej zrozumienia.Rozumiejąc,że nie rozumiesz chciałoby sie ci pomóc.
Ale nie ma na to sposobu. Zrozumiałeś?)

Marekgdapl

Mareczku! U pośredniaka już dzisiaj byłeś?

ocenił(a) film na 1
Atoirtap

I tylko ktoś o twoich zaburzeniach radco...poganinie czy jak wolisz Beowulfie))))może roić,że miałbym szukać z nim kontaktu na privie.
Dobre)))))))))))))))))

Marekgdapl

O czym ty znowu pieprzysz. To ty szukałeś ze mną kontaktu na privie pod przykrywką jako użytkownik "TrzyCyce"

ocenił(a) film na 1
Atoirtap

Właśnie o tym....
Przy okazji.Jak ktoś kiedykolwiek nazwał cie bystrym...to wiedz ,że albo cie strasznie okłamał albo sobie żarty stroił)

użytkownik usunięty
Marekgdapl

Ehh nie zrozumiałeś mnie...

ocenił(a) film na 1

Masz racje...nie rozumiem.A już na pewno stwierdzeń" gra aktorska bardzo dobra")))))))))))))

ocenił(a) film na 6

zapraszam do przeczytania mojej recenzji filmu na http://piwos-filmowo.blogspot.com/