I można było sobie obejrzeć w dobrej jakości nawet przed premierą.Teraz tylko camy i trzeba
czekać na wydanie dvd,żeby sobie ściągnąc pirata w przyzwoitej jakości ... wszystko przez to
głópie acta!
Drogi gimnazjalisto! Celem ACTA jest inwigilacja obywateli pod przykrywką walki z piractwem. Póki pozostaniesz nieskorym do buntu przeciwko zbujeckiemu systemowi posłusznym barankiem, nie będzie ich obchodzić co ściągasz.
kiedy uczęszczałem do podstawuwki nie było jeszcze gimnazjum.niech sobie inwigilują,nie mam nic do ukrycia, tylko niech mi dadzą filmy w dobrej jakości,bo nie stać mnie na kino, a chce być na bieżąco
Zaraz zaraz! Już pomijając fakt, że prawdopodobnie jesteś zwykłym trollem a to jest zwykła netowa napinka, to ostatnim rocznikiem bez gimnazjum był '85, w związku z czym masz co najmniej 27 lat! W tym wieku nie stać cie na te 10 złotych tygodniowo (Tani Wtorek, Środy z Orange) na kino!? WTF? ;]
Mam 35 lat i na utrzymaniu 4 osoby.Jak już wyjdziesz spod spódnicy mamusi to może zrozumiesz jak to jest.
Piszesz o TS i TC?
Teraz taśmy odchodzą do lamusa, a że dyski twarde są szyfrowane tak, że bez klucza nawet CIA nie byłoby w stanie ich odczytać, to piraci tym bardziej nie są w stanie.
Z drugiej strony, gdyby piratom jednak udawało się przechwycić zawartość dysków twardych to byłaby to bardzo niebezpieczna sprawa dla kondycji kina i mogłoby dojść do zapaści (musieliby szybko zrezygnować z cyfry).
Wyobraź sobie filmy w jakości wyższej niż Blu Ray dostępne w sieci przed premierą - to byłaby jedna wielka tragedia zarówno dla prawdziwych kinomanów jak i piratów, bo branża miałaby gigantyczne straty, więc z filmami mogłoby być gorzej.