Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190185
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

I można było sobie obejrzeć w dobrej jakości nawet przed premierą.Teraz tylko camy i trzeba
czekać na wydanie dvd,żeby sobie ściągnąc pirata w przyzwoitej jakości ... wszystko przez to
głópie acta!

Detoksynator

Drogi gimnazjalisto! Celem ACTA jest inwigilacja obywateli pod przykrywką walki z piractwem. Póki pozostaniesz nieskorym do buntu przeciwko zbujeckiemu systemowi posłusznym barankiem, nie będzie ich obchodzić co ściągasz.

ocenił(a) film na 7
pumpalik

kiedy uczęszczałem do podstawuwki nie było jeszcze gimnazjum.niech sobie inwigilują,nie mam nic do ukrycia, tylko niech mi dadzą filmy w dobrej jakości,bo nie stać mnie na kino, a chce być na bieżąco

Detoksynator

Bez urazy, ale chyba powinieneś wrócić do "podstawuwki"

ocenił(a) film na 7
mczapi

niby po co?

Detoksynator

Zaraz zaraz! Już pomijając fakt, że prawdopodobnie jesteś zwykłym trollem a to jest zwykła netowa napinka, to ostatnim rocznikiem bez gimnazjum był '85, w związku z czym masz co najmniej 27 lat! W tym wieku nie stać cie na te 10 złotych tygodniowo (Tani Wtorek, Środy z Orange) na kino!? WTF? ;]

ocenił(a) film na 7
Platek

Mam 35 lat i na utrzymaniu 4 osoby.Jak już wyjdziesz spod spódnicy mamusi to może zrozumiesz jak to jest.

ocenił(a) film na 8
Detoksynator

3 piwa mniej i masz bilet do multikina za 10 zł.

ocenił(a) film na 7
aronn

Ty przeliczasz na piwa, a ja na mleko dla dzieci...

Detoksynator

Piszesz o TS i TC?
Teraz taśmy odchodzą do lamusa, a że dyski twarde są szyfrowane tak, że bez klucza nawet CIA nie byłoby w stanie ich odczytać, to piraci tym bardziej nie są w stanie.

Z drugiej strony, gdyby piratom jednak udawało się przechwycić zawartość dysków twardych to byłaby to bardzo niebezpieczna sprawa dla kondycji kina i mogłoby dojść do zapaści (musieliby szybko zrezygnować z cyfry).
Wyobraź sobie filmy w jakości wyższej niż Blu Ray dostępne w sieci przed premierą - to byłaby jedna wielka tragedia zarówno dla prawdziwych kinomanów jak i piratów, bo branża miałaby gigantyczne straty, więc z filmami mogłoby być gorzej.

Kazioo

I tak nic nie zastąpi wrażeń, jakie odczuwane są w kinie, żaden film na dysku, najlepszej jakości i dużej rozdzielczości. Nie tyle już, że to piractwo, ale jeszcze strzelanie samemu sobie samobója jeśli chodzi o odbiór filmu. I dlatego potem na Filmwebie są niższe oceny za filmy.