Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190185
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz
użytkownik usunięty
boromeusz

najbardziej to dokumentalna komedia romantyczna oczywiscie.

pewnie jestem naiwny ale liczyłem na poważną odpowiedź...

użytkownik usunięty
boromeusz

Ale twoje pytanie jest tak glupie, ze nie da sie na nie powaznie odpowiedziec ;-)

Nie ma głupich pytań - w przeciwieństwie do odpowiedzi... Uzasadnienie pytania jest w późniejszej mojej wypowiedzi - nie sądziłem że musze sie tłumaczyć dlaczego zadaję takie a nie inne pytanie - musisz znac uzasadnienia zanim odpowiesz? To lepiej nie odpowiadaj.

użytkownik usunięty
boromeusz

Skad wogle pomysl ze to ma byc horror? Rownie dobrze mozna pytac czy to bardziej komedia romantyczna czy dokument. Swadczy o totalnej niewiedzy pytajacaego.

spójrz co wpisano jako gatunek filmu a potem wykasuj swoje pytanie bo jest bezzasadne.

użytkownik usunięty
boromeusz

Sam wykasuj swoje pytanie, horror dla przedszkolakow. Jesli chadzasz do przedszkola lub pierwszej a w podstawowoce, to owszem horror jak cholera. Nie ogladaj bo obsrasz gacie i mam bedzie miala problem.

Widziałeś film i chwała ci za to. Jestem wdzięczny za opinię - wprawdzie nie wiele wniosła (poza wiedzą o tobie) ale możesz miec poczucie "dobrze" spełnionego obowiązku. PS - mam nadzieję że dzieci w wieku przedszkolnym nie będziesz wysyłał na takie filmy :-)

ocenił(a) film na 7
boromeusz

horror na pewno nie, a czy sf to musisz sam sobie odpowiedziec

pacjent

jako gatunek podano miedzy innymi horror, bo np. "Obcy" to w sumie horror w scenerii s-f więc sie zastanawiam czy z tym filmem tak samo. Pytam bo nie lubie horrorów a s-f wręcz przeciwnie - stąd mój dylemat :-)

boromeusz

moim zdaniem s-f, osobiście do horroru nawet bym tego nie podciągnął.

ocenił(a) film na 8
boromeusz

Thriller s-f.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
boromeusz

Dla mnie bardziej sf, horrorem bym prędzej Obcego nazwał.

ocenił(a) film na 6
boromeusz

ten film nie ma nic z horroru ani nawet thrillera, w sumie to nic strasznego w nim nie ma ani klimatu grozy także śmiało możesz oglądać - fajny pod względem wizualnym ale bardzo nielogiczny jeśli idzie o fabułe

ocenił(a) film na 4
boromeusz

Ani jedno ani drugie. Raczej "fiction". Do horroru i klimatu Obcego daleko. Prosta i naiwna bajka, z science fiction pozostaje więc tylko "fiction".

ocenił(a) film na 10
boromeusz

Bardziej sf w klimacie kina przygodowego. Dla mnie bombowa zabawa!

boromeusz

SF. Nie ma tam nic z horroru.