Ale twoje pytanie jest tak glupie, ze nie da sie na nie powaznie odpowiedziec ;-)
Nie ma głupich pytań - w przeciwieństwie do odpowiedzi... Uzasadnienie pytania jest w późniejszej mojej wypowiedzi - nie sądziłem że musze sie tłumaczyć dlaczego zadaję takie a nie inne pytanie - musisz znac uzasadnienia zanim odpowiesz? To lepiej nie odpowiadaj.
Skad wogle pomysl ze to ma byc horror? Rownie dobrze mozna pytac czy to bardziej komedia romantyczna czy dokument. Swadczy o totalnej niewiedzy pytajacaego.
Sam wykasuj swoje pytanie, horror dla przedszkolakow. Jesli chadzasz do przedszkola lub pierwszej a w podstawowoce, to owszem horror jak cholera. Nie ogladaj bo obsrasz gacie i mam bedzie miala problem.
Widziałeś film i chwała ci za to. Jestem wdzięczny za opinię - wprawdzie nie wiele wniosła (poza wiedzą o tobie) ale możesz miec poczucie "dobrze" spełnionego obowiązku. PS - mam nadzieję że dzieci w wieku przedszkolnym nie będziesz wysyłał na takie filmy :-)
jako gatunek podano miedzy innymi horror, bo np. "Obcy" to w sumie horror w scenerii s-f więc sie zastanawiam czy z tym filmem tak samo. Pytam bo nie lubie horrorów a s-f wręcz przeciwnie - stąd mój dylemat :-)
ten film nie ma nic z horroru ani nawet thrillera, w sumie to nic strasznego w nim nie ma ani klimatu grozy także śmiało możesz oglądać - fajny pod względem wizualnym ale bardzo nielogiczny jeśli idzie o fabułe
Ani jedno ani drugie. Raczej "fiction". Do horroru i klimatu Obcego daleko. Prosta i naiwna bajka, z science fiction pozostaje więc tylko "fiction".