Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190174
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Scott zresztą już się dawno skończył. Pierwszym tego potwierdzeniem był "Robin Hood"...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
0wner2

Jasnowidzenie nie istnieje więc tym bardziej jesteś przygłupem...

Prometeusz to film dla ludzi ubogich umysłowo,dla intelektualnej biedoty która podnieca się nazwiskiem Scotta i kupi każde gówno w którym on maczał palce...

Supernaturall

Jeżeli twierdzisz, że jasnowidzenie nie istnieje to jesteś jeszcze większym niedoinformowanym prostackim przygłupem niż na początku mi się wydawało.

0wner2

Tylko idioci wierzą w te bzdety o jasnowidzeniu,każdą przepowiednie można dopasować do każdego wydarzenia.

0wner2

To tylko hipoteza,łykają ja naiwni frajerzy...

Supernaturall

To jedna z najbardziej logicznych teorii jakie powstały, wyjaśniająca większość nadprzyrodzonych zjawisk, która w praktyce kilka razy mi się sprawdziła, wiec skończ się kompromitować idioto.

0wner2

To że najbardziej logiczna nie oznacza że prawdziwa,teoria bez dowodów jest tylko teorią jakich wiele.To że tobie cos się sprawdziło gówno kogo obchodzi,może ogłoś to światu naukowemu i zdobąć nagrodę Nobla albo zamknij ryj jak nie masz nic mądrego do powiedzenia

Supernaturall

Prawa fizyki które można bez problemu obalić teorią bez dowodów nie należą chyba do źródeł godnych zaufania. Już to było ogłaszane światu naukowemu, ale naukowcy to prostaki twojego pokroju, więc mają to w dupie, także zamknij ryj jak nie masz nic mądrego do powiedzenia.

0wner2

Widać że to co ogłaszano było gówno warte skoro świat naukowy sie na to wypiął,to samo tyczy się tych bzdet które głosi Daniken albo ten nawiedzony doktorek bodajże Jan Pająk.To wszystko to jedno wielkie bullshit.

Codziennie korzystam z dobrodziejstw jakie ci "prosci" naukowcy nam dali więc nie mam powodów żeby im nie wierzyć,jeżeli nie chcesz to głoś wszystkie swoje bzdurne teorie całemu światu ale nie korzystaj z internetu,tel komórkowych,aparatów cyfrowych itp,przecież do powstania tego wszystkiego przyczynili się prostaki...

Co do zamykanie ryja to powtarzasz po mnie,widać że wzorujesz się na mnie ale jak wiadomo wzorować się mozna tylko na lepszych oid siebie...

Supernaturall

Widać z tego, że świat naukowy to przygłupy nie mogące się pogodzić z faktem, że jesteśmy otoczeni przez siły dla nas niewyobrażalne. Prostaczki wolą łudzić się, że jesteśmy najmądrzejszym gatunkiem, jedynym inteligentnym we wszechświecie i wszystko kręci się wokół planety ziemia. Co za absurd. Wymyślili telefon i myślą, że pojęli tajemnice istnienia. Pff...

0wner2

Jeżeli jesteśmy otoczeni przez siły dla nas niewyobrażalne to w ogóle nie ma sensu ich poznawać bo i tak ich nie rozumiemy lol.Ma się rozumieć że jesteś jedynym ziemianinem który owe siły poznał i jestes w stanie dowieść tego przed światem naukowym?,tak więc do dzieła,czekam na twoją pracę z niecierpliwością.

Nauki nie uogólniaj tego tylko do jednego urządzenia,medycyna,technika,rolnictwo wszędzie tam znajdziesz pracę naukowców z której czerpiesz korzyści.Bez tego nie potrafiłbyś normalnie funkcjonować.Powtórzę-nie mam powodu nie wierzyć światu nauki skoro z powodzeniem korzystam z jego dóbr,skoro jak do tej pory na nim się nie zawiodłem.

Supernaturall

Może tobie wystarcza zwykła egzystencja szarego człowieczka, ale ja chcę poznać odpowiedź na te same pytania, które zadawała sobie ekipa Prometeusza, a nauka, jeśli dalej będzie szła w tym kierunku, nie odpowie mi na nic, wiec pozostaje zgłębianie teorii ludzi których nikt nie bierze na serio ze względu na ich szersze horyzonty myślowe.

Supernaturall

Ja też z niecierpliwością czekam na udowodnienie przez pryszczersa self-owneda teorii pola morficznego :D Skoro chce poznać tajemnice wszechświata tak bardzo, to na pewno aktywnie uczestniczy w badaniach i eksperymentach (na sobie, najwyraźniej :D

"Prawa fizyki które można bez problemu obalić teorią bez dowodów nie należą chyba do źródeł godnych zaufania."

Jedno z najgłupszych zdań, jakie przeczytałem na fw, a wiadomo, jaki tu jest poziom :D Nowy dzień, nowy polew z pryszczersa kranka :D

ocenił(a) film na 5
Supernaturall

Ten film ma tyle interpretacji że nie masz prawa mówić że jest dla ubogich umysłowo jeśli oczekiwałeś łatwego filmu który ogarnie byle małe dziecko to cieszę się bardzo że się zawiodłeś.

Joleke22

W tym filmie nie ma niczego do ogarniania...

ocenił(a) film na 6
0wner2

Twój poziom wypowiedzi pokazuje poziom kibiców Realu...

LeoMessi86

Twój poziom wypowiedzi pokazuje stan umysłu kibiców Barcy.

ocenił(a) film na 2
0wner2

Żenujący jesteś. Ktoś trafnie już cię określił - kozak w necie pi*da w świecie.

Dalhar

Masz prawo do wyrażania swojej opinii.

0wner2

Zgadzam się. Wystarczy poczytać co smaruje na innych forach.

ocenił(a) film na 6
LeoMessi86

Buhahaha najlepszy komentarz jaki przeczytałem Brawoo!!!!!

ShittyG

Kolejny fan tego komercyjnego zespołu?

0wner2

Nie no. Pewnie się przerzuci bo ostatnim sezonie większych sukcesów zabrakło.

neo_angin

Hehe ;)

0wner2

http://www.filmweb.pl/person/Michael+Bay-10209/discussion/%C5%9Amiejcie+si%C4%99 +%C5%BCa%C5%82o%C5%9Bni+krytycy%2C+ale+to+w+tej+chwili+kr%C3%B3l+kina+akcji!-191 8940#post_7778208

http://www.filmweb.pl/person/Michael+Bay-10209/discussion/Twierdza%2C+Wyspa+czy+ Pearl+Harbor+-+wybitne!-1688444

Nie dość że fan grajków z barcelony to jeszcze uważa Baya za wybitnego reżysera.

neo_angin

Haha, dobra, wszystko jasne, dzięki za linki ;)

ocenił(a) film na 6
neo_angin

Widać koleżko że starasz się "znać" na piłce ale lepiej skup się na tych filmach

ShittyG

J*bać piłkę nożną, filmy są milion razy lepsze.

ShittyG

Niestety muszę cię zmartwić, ale na piłce się dosyć znam. Praktycznie cała historia futbolu klubowego i reprezentacyjnego w głowie. Realowi kibicuje od 14 lat czyli dłużej niż większość sezonowców FCB ma lat :).

ocenił(a) film na 6
neo_angin

skoro sie znasz na piłce to na pewno wiesz kto ile i jakich pucharów zdobył w tym sezonie więc po co ta cała śmieszna przepychanka

ShittyG

Hehe, typowy argument 14 letniego debila na temat rzekomej wyższości Barcy nad Realem.

0wner2

Na szczęście historia jest po stronie Królewskiego Klubu.

neo_angin

Owszem ;)

ocenił(a) film na 6
0wner2

gościu piszesz o tych 14-latkach a twoje komentarze pokazują że masz z 13 lat a jesteś 14 letnim fanem Realu tzn. że kibicowałeś już u starego w torbie,tylko którego? :)

ShittyG

Jak masz dwóch starych którzy codziennie cię dymają to nie mój problem gówniarzu.

ShittyG

Czekaj chwile. A kto zdobył w tym roku najważniejszy tytuł z tych zespołów. Oczywiście za najważniejszy mam ligę po CL oba przegrały.

ocenił(a) film na 6
neo_angin

Jasne że real zdobył mistrzostwo Hiszpanii (i był w tym sezonie lepszą drużyną)ale Barca zdobyła kilka pucharów i nie można uważać że to był stracony sezon dla nich.Ubliżanie Katalończykom pokazuje jakim jesteś niedojrzałym hejterem i przelewasz te nerwy w tych komentarzach dlatego że w głębi wiesz że Barca jest lepsza buraczku :)

ShittyG

Gdzie ja im ubliżyłem geniuszu? Buraczkiem to najwyżej jesteś ty, ale nie wnikam.

ocenił(a) film na 6
neo_angin

a to sorrki cofam pomyłka z ownerem-zasrańcem zwracam honor

ShittyG

Zasrańcem był twój ojciec, bo jak cię robił to był cały wytaplany w gównie (właśnie wrócił z obory).

ocenił(a) film na 6
0wner2

Geezus jaki troll skąd się biorą takie śmiecie,takimi tekstami tylko się ośmieszasz,nawet nie wiesz co znaczy owner.Zaprzestań tych wulgarnych komentarzy i lepiej zajmij się tymi kulami na swojej brodzie i zmień nick na taki jaki rozumiesz(rozumiesz taaa hihihi) np.czekoladowy przekładaniec , LoveDicks13 lub 2Fathers to z ang. pozdrawiam :)

ShittyG

Jeśli jesteś taki durny to wytłumaczę ci co znaczy mój nick: znaczy on że jestem właścicielem wszystkich trolli na tym portalu i robię sobie z nimi co chcę idioto. Tak jak z tobą.

ocenił(a) film na 7
0wner2

xD

ocenił(a) film na 6
0wner2

Buhaha trochę sie obruszył władca trolli i słuchaj nie pisz wiecej tych wulgaryzmów bo ktoś powiadomi twoich tatusiów i dostaniesz kare:stanie w koncie,szlaban na wyjścia na dwór lub coś gorszego ,kule na twojej brodzie ,pamiętasz :)

ShittyG

Nie wiem o jakich kulach pie*dolisz.

ocenił(a) film na 6
0wner2

na twojej brodzie :)