Ciekawe, szkoda, że premiera w Polsce jest dopiero w lipcu ale do tego czasu 70% fanów zobaczy ten film na necie z wgranymi napisami -.-
no juz w czwartek premiera w kinie w okolicy, reklamuja jako real 3d, wiec nie moge sie doczekac...
na goraco napisze wieczorkiem odczucia, uwielbiam quadrologie i nie ma roku zebym sobie
nie puscil calej sagi, uwielbiam nostromo i kolejny aliens, i dlatego wyczekuje tego filmu, pozdro.
Spóźniłeś się z tym klipem. Ja już go dawno oglądałem i już dawno był w sieci udostępniony. Trzeba przyznać, że jest bardzo interesujący, a Fassbender gra w roli Davida rewelacyjnie, bardzo naturalnie i realistycznie. Powinien dostać Oscara za tą rolę.
Ciekawi mnie panowie czy w dzień premiery czyli za 3 dni w innych krajach odcinacie się od forum i wszelkich wiadomości na temat filmu bo ja się odłączam??
ciekawe kto wrzuci pierwszy 30 maja jest u francuzów,belgów i jescze w jakims innym kraju dzien póżniej w rosji i ukrainie (smiech na sali a nasz dystrybutor zgania na euro)
Obstawiam raczej że Rosjanie wrzuca pierwsi
niestety wstawki z innych krajów są nie do obejrzenia jedynie ruskie są w miare dobrej jakosci ale nie zawsze i sa tez po angielsku
Albo zróbmy tak:
Jeżeli ktoś pierwszy obejrzał to zakłada wątek w którym napisze swoją ocenę. Najlepiej by wyglądało to tak lub podobnie:
1. Fabuła - ocena np 5/10
2. Muzyka - ocena np 5/10
3. Efekty specjalne - ocena -||-
4. Gra aktorów - -||-
Bez ujawniania fabuły aby nie kusiło fanów którzy jeszcze go nie widzieli. A po np 10 czerwca już wymieniać się spostrzeżeniami i każdą sekwencję filmu rozkładać na częśći pierwsze:) Co wy na to?
No ja sie zgadzam, gdyż NIE lubię być zaskakiwany! Muszę już znać całość zawczasu. Wszyscy tutaj zdaje sie preferujemy taką metodę oglądania filmów ;-p
A może lepiej bedzie po 20 lipca. Jak uwazacie chłopaki? Bo szanuje wytrzymałość fanów do obejrzenia w naszych kinach.
Nie rób tego, nie będziesz miał żadnej przyjemności z takiego oglądania. Czekałeś na ten film blisko rok, więc teraz możesz zaczekać jeszcze niecałe dwa miesiące i obejrzeć film na pełnym wypasie. Po obejrzeniu CAMa będziesz miał niedosyt i będziesz tego żałował, nawet jak później pójdziesz jeszcze na niego do kina. Nic Cię już wtedy nie zaskoczy, nawet jakość obrazu i dźwięku, bo będziesz wiedział, czego się spodziewać.
No jakosc duzo lepsza . kurde ta substancja z urny bardzo mnie ciekawi widac w niej jakby pruszajace sie obloki gwiazd
pierwsze co mi sie skojarzylo to, ze David idzie po puszke pepsi do lodowki :D
btw nie moge sie doczekac...
Ja tylko widziałem Fassbendera w roli lokaja w Sherlock'u Holmes'ie. Od razu poznałem tego aktora - koleś jest haryzmatyczny, jego kwestie wypowiadane wspaniale - gość potrafi wczuć się w rolę. A był wtedy młody i jeżeli teraz tak dobrze zagra to będę zadowolony.
Fajny kawałek. Fassbender jako android naukowy jest znakomity. Ciekawe co zrobi z kroplą tej cieczy na swoim palcu? Wie ktoś może?
,,parlamentarnym" gościu..... Nie badz swiętszym od papieża, czepiasz się jak pijany płotu. Jak tobie nie odpowiada to trudno, jakos przeżyje. Strasznie jesteś upierdliwy. Bez odbioru
Wybacz ale przydałoby Ci się nieco więcej kultury w wypowiedziach bo chamstwo i prostactwo prowadzi do zbanowania na forum. Chcesz dostać bana to pisz w ten sposób dalej a bana masz murowanego. Nie odpowiada mi Twój ton wypowiedzi - jest zwyczajnie niegrzeczny.
Nie podoba mi się bo odpowiadasz na mój post w sposób chamski a ja chamstwa nie lubię i dam Ci spokój jak będziesz kukturalnie i grzecznie odpisywał. Inaczej podam Cię osobiście do zbanowania a jeśli Tobie nie podoba się to co ja napisałem to nie czytaj tego i nie odoisuj.
Nie strasz gimbusie nie strasz, dłuzej jestem na Filmwebie od ciebie. Podaj mnie do zbanowania, bardzo prosze:)
Powodzenia