Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190174
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

przestrzegam, Prometheus zaniża wartość "kwadrologii", radzę obejrzeć tyle razy aż będziecie tego pewni, albo wcale pominąć. To jest cios w plecy dla Camerona, Jeuneta, a nawet Finchera, którzy zrobili dużo lepszą robotę. Nawet Scott sam się postrzelił w nogę, zatrudniając pseudo-ekspertów, mizeroty i celebrytów

ocenił(a) film na 9

Bardzo proszę, żebyś mnie nie przestrzegał. Film jest znakomity. Scott nie postrzelił się w nogę, za to ty takimi wpisami rzucasz sobie pod nogi wiązkę granatów.

Wiecznie ze wszystkiego niezadowoleni malkontenci.

użytkownik usunięty
HRA

Ho ho a masz granaty ? Jak nie to chętnie przyjmę wyzwanie na walkę wręcz, lubisz wrestling ? Bo mniemam żeś niewiasta

ocenił(a) film na 10

Taaa jak niewiasta to od razu do bitki, mama cie biła że taki masz żal do kobiet?

użytkownik usunięty
procesk

Głupiś, wrestling to zabawa, przewalanki, wpisz sobie w googlu "mixed wrestlid", nie słyszałeś o tym ? Ty wolałbyś z chłopem ? Woow, podniety nie zaznasz, a skręcenia karku doznać możesz. Załapałeś, barbarzyńco ? ; D

ocenił(a) film na 10

he ty zawsze jak chcesz sie zbliżyć do kobiety to najpierw na google sprawdzić jak?
ty a ty ten wrestling to z całowaniem czy jak diwka bez?

ocenił(a) film na 1
HRA

Wiecznie zadowoleni naiwniacy z rozdziawionymi gebami,odbiorcy wszelkiej kolorowej komercji)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8

skoro daje się 10/10 Żywym Trupom to nie dziwie się że piszesz takie żałosne bzdury .

użytkownik usunięty
Rockman92

Mój ulubiony gatunek to horrory, dlatego wystawiam im "sentymentalną" ocenę. Nie jestem też typem, twojego pokroju, by zadowalać się ponad miarę byle czym, a tym bardziej szastać wysokimi ocenami, twoim zwyczajem. Co do "Return of the Living Dead" to jest to seria jedna z najlepszych, poza tym kultowe klasyki oceniam wysoko. Ale słaby film nie dostanie u mnie dobrej oceny, nawet klasyk. Nowsze już nie trafiają mi w gust. nie czuć w nich klimatu, za dużo fajerwerków, sztuczności, efektów komputerowych, pomimo tych wodotrysków, większość tych filmów jest pusta, kuleje w nich to co jest "fundamentem filmu", Prometheus potwierdza tę regułę

ocenił(a) film na 5

Jestem ortodoksyjnym wręcz fanem Alien, Aliens, twórczości Gigera oraz książek Steve'a Peryy o Obcym i jak dla mnie to już Fincher, a raczej scenarzyści Alien 3 zniszczyli genialne filmy Scotta, a zwłaszcza zdeptali zakończenie filmu Camerona....A mogło być tak pięknie jak w książkach Perryego, które stanowiły gotowy scenariusz dla kontynuacji, podobnie jak "Trylogia Thrawna" dla Star Wars...
O Prometeusz nawet nie wspominam - TRAGEDIA, żałuję że byłem w kinie, DVD, BD na pewno nie kupię, nawet w wersji pirackiej za 5 zł na giełdzie RTV...

ocenił(a) film na 7
RogerVerbalKint

A kogo to obchodzi czy Ty kupisz DVD? Naprawdę uważasz, że takie informacje są komuś potrzebne?

użytkownik usunięty
RogerVerbalKint

Nigdy nie mów nigdy ;P, ja to bym dał Prometh. nawet 10/10 ale za minimum 1tys. najlepiej euro, a płytę przyjął za free, żeby przybić gwoździem do drzewa np. w parku, coby obsrywające ptaki odstraszała. Tylko komu zależy na tym na tyle, by zrobić z tego użytek, widać fani Prometheus nie mają ani forsy, ani praktycznych pomysłów ;P