Dobre ciacho:D Nakreślenie postaci, i planu wzorcowo oddane(ale Elba jakiś niewyspany chyba , podczas tych scen do profilu)Ps. Dziś premiera w poszczególnych krajach, oby ktoś szybko zabrał kamerę do kina ;)
A tak wogóle. Słyszałem że nowe komórki nagrywają w HD. Według was nagranie jest podobne do tych z kamer?
Cam to cam, już od dłuższego czasu ludzie nagrywają komórkami, co przynosi zbliżone efekty do tradycyjnej kamery. Wiele filmów już było w takiej formie, co jest jak najbardziej na plus, mieć w kieszeni możliwość zarejestrowania czegoś ot tak :)
:) Wiesz co, nie znam się za bardzo na tym , ale jeżeli byś wyposażył telefon w odpowiednią kartę pamięci, dobre żródło światła(wiadomo w kinie ciemno, i przez to obraz bardziej rozmazany), to pewnie by udzwigło. Ja myślę, że jak najbardziej.
Ja też się nie znam ale widziałem Avengers CAM HD i robi obraz miłe wrażenie:) Oby szybko podobna wersja Promka "szalała" po sieci. Jak film będzie choć dobry to kupię wersję Blue ray na gwiazdkę:)
He, też już oglądałem, z dubbingiem, wersja od Voodoo zdaje się, i faktycznie jakość zaj**. Co do Promka, to ehh, pewnie poczekamy na angoli, jakoś tak się utarło , że tam największy ruch w kinach, np. nasz rodzimy Hans Kloss nikt jeszcze nie nagrał i wstawił do sieci :/
Film zapowiada się wspaniale jednak makingof też robi swoje. Chętnie zobaczyłbym coś po polsku. Ciekawe czy ktoś zamieści w sieci dokumenty filmowe o powstawaniu Prometeusza? Bardzo liczę na to.