Film bardzo słaby uważam że nota 6,5 jest zawyżona. Przewidywalność, marne efekty specjalne, zero klimatu, marna gra aktorska i płytkie dialogi - to tylko jeden z setek cech tego filmu . Jego fani jak niejaki (Pankracy 07) to degeneraci którzy nie znają się na filmach. Bojkotujmy ten film i jego fanów, pokażmy lemingom gdzie jest ich miejsce!
Z jakiej piaskownicy Ty się mike urwałeś?
Myślisz że kogoś obchodzi opinia takiego bęcwała jak Ty?
"Przewidywalność, marne efekty specjalne, zero klimatu, marna gra aktorska i płytkie dialogi - to tylko jeden z setek cech tego filmu ."
Gdzie Ty się liczyć uczyłeś?
Przewidywalność, marne efekty specjalne, zero klimatu, marna gra aktorska i płytkie dialogi - to nie jedna cecha, tylko pięć cech "geniuszu".
"to tylko jeden z setek cech tego filmu."
Nie "jeden" tylko "jedna" ośle.
Jeszcze jedno kapuściana głowo, nie jestem fanem filmu, po prostu lubię się ponabijać z takich ciołków jak Ty.
Szybko ci się znudziło, ciekawe na jak długo. Może jutro znowu założysz nowy temat oświecając wszystkich swoim "intelektem".
Tematy będę często zakładał - wyrażał swoje opinie i ciekawostki:) to fakt - to nie znaczy że zamierzam się kłócić pod każdym postem i wyzywać .Tyle w temacie:)
Fakty dotyczą tego co się już wydarzyło, a nie tego co się dopiero wydarzy. Tak więc nie do końca rozumiesz to o czym piszesz.
Dlatego że odpisuje od razu i nie zastanawiam się nad konstrukcją każdego napisanego zdania.
Jak mogę nie rozumieć to co piszę? Napisałem , że będę komentował filmy i tyle - może w mniej agresywny sposób. Jeśli chodzi o Prometeusza to był film na który najbardziej czekałem w ostatnim czasie - dlatego się zawiodłem.
To ,że film nie spełnił Twoich oczekiwań nie znaczy ,że jest najgorszy w dziejach kina.
Chyba jeszcze nie widziałeś Titanica 2 , Ludzkiej Stonogi i Sand Sharks :)