Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190185
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Bardzo mi sie podobal, nie poszlam do kina z jakims z dupy wygorowanymi oczekiwaniami po przeczytaniu quasi-krytyk od dzieciakow czy innych tego typu elementow. Spodziewalam sie ze bedzie to dobra fantastyka, rozrywka i nie rozczarowalam sie. Jak dla mnie film mogl trwac kolejne 2h. Podobala mi sie koncowka, nie sadziam ze to nawiazanie do..... (nie spoileruje)

Fajna muzyka, zdjecia, efekty, gra aktorska, choc meczyla mnie Charlize Theron, dalabym kogos innego na jej miejsce.

ocenił(a) film na 3
qzka

"Bardzo mi sie podobal, [...]. Spodziewalam sie ze bedzie to dobra fantastyka, rozrywka i nie rozczarowalam sie." - A skąd niedosyt, w takim razie? :-)

mojomr_

haha, za krotko film trwal (2h....) :-) Poogladalabym sobie jeszcze troszke widoczkow, efektow i dobrej akcji. To tak czasem jest, ogladasz sobie fajny film i czasem sprawdzasz ile do konca: w polowie filmu jest jeszcze wzgledny spokoj, a przy koncowce juz wiesz ze coraz gorzej z Toba i juz sie nastawiasz, ze rozrywka chyli sie ku koncowki. Ja po prostu chcialam jeszcze jakas extra godzinke z Prometeuszem :-)

ocenił(a) film na 3
qzka

To musisz poczekać na wersję Blue-ray, podobno dodano 15 minut ekstra :-))))

mojomr_

jasne, ze obejrze - choc to pewnie bedzie "making of" czy cos takiego... co mogliby dodatkowo tam wrzucic? Napewno nie jakas konretna scene (?)
Anyway ... wiecie - zaraz po wyjsciu z sali pomyslalam sobie, ze jak tylko bedzie blue-ray albo jakies inne HQ to odrazu zassam i obejrze raz jeszcze. Muzyka tez dobra...

qzka

Heh, miałem takie same odczucia :)