Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190172
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Po wyjsciu z kina klelem ten film i to ostro Ale wczoraj obejrzalem na spokojnie sam w ciemnym pokoju z lektorem i sie zdziwilem :). Prześledziłem bardzo dokladnie wszystkie dialogi i sceny. Po wyjściu z kina dawalem mu 3/10 teraz daje mu 8/10. Wedlug mnie wszystko jest dokladnie wyjaśnione nie potrzebuje nawet 2 czesci a nawet lepiej zeby nigdy nie powstala. Dodam ze bylem na 3D i strasznie mnie to drażniło :).

ocenił(a) film na 1
sebo8110

"Klelem"?Sam czy z lektorem?Widzisz interpunkcja, czy jej brak zmienia sens zdania.
A ja dodam, że też widziałem ten film dwa razy.
Kolejne obejrzenie nie wyjaśniło: ani niedorzeczności fabuły,ani śmiesznych i rażących zachowań załogi.
Nadal mocne 2/10.

ocenił(a) film na 8
Marekgdapl

czekalem na ciebie

ocenił(a) film na 8
Marekgdapl

pewnie na cpany ogladales

ocenił(a) film na 1
sebo8110

"naćpany"

ocenił(a) film na 8
Marekgdapl

albo bawiles sie miedzy czasie swoim smierdziuchem

ocenił(a) film na 8
Marekgdapl

Pedalku gdzie jestes

ocenił(a) film na 1
sebo8110

Czy rada"Trzymaj zwieracze"... na twoim poziomie percepcji,pomoże?
I nie klelel... czy jakoś tak za dużo.To źle o tobie świadczy.

ocenił(a) film na 8
Marekgdapl

Oj tam oj tam Nie lubisz tego filmu Co? W każda wypowiedz sie musisz wpie... Ty a moze za malo potworków Co? i glowa trzeba ruszyc A teraz siedzisz ze slownikiem wyrazow obcych i udajesz inteligenta Co pedalku

ocenił(a) film na 1
sebo8110

Zacznijmy ten proces.
Kiedyś nazywano to "sanacją"...a kto powiedział, że bedzie łatwo?
Znajdziesz...chciałoby się powiedzieć w słowniku,ty wygooglasz...przecież książki nie bierzesz do ręki.Mam rację?)
Pomyśl przez moment.
A jak nie siedzę ze słownikiem wyrazów obcych w ręku...to co?Robisz z siebie idiotę.
Deklarujesz poziom przy którym te podstawowe słowa są dla ciebie "słownikowym" wyzwaniem))))))))))))
I jeszcze to pytanie retoryczne dotyczące ruszania głową.
A więc wreszcie nią rusz!!!!)))))))))))))))

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

Ty mareczku lepiej weź słownik ortograficzny do ręki i sprawdź jak się pisze "zbierzność".

ocenił(a) film na 1
pankracy7

Ależ przyznałem sie do byka,pajacu.
Coś do dyskusji... czy jak zawsze znajdę cie w okolicy nogawki?))))))))))))))

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

Do dyskusji? Z tobą? Z ciebie to mogę co-najwyżej się ponabijać, i wytknąć ci błędy różnego rodzaju. Partnerem do dyskusji, to ty możesz być jedynie dla szympansa.

ocenił(a) film na 1
pankracy7

Jakiejkolwiek ....poza dyskusją o rażących błędch w "Transformers".
Wybacz,nadal parskam śmiechem,jak sobie przypomnę trafność twoich konstatacji ,błaźnie.
Bym zapomniał...była dyskusja o filmach anime,gdzie się rozpędziłeś w sposób dla siebie nietypowy))))))))))))))))))))Lubisz kreskówki?Przyznaj się.
Ostatnio jest jednak pewien progres...zacząłeś powtarzać moje tezy.
Rozumiem.Buhahahaha

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

Mareczku, jaką dyskusją? 50 prawd nie jest mojego autorstwa, dodałem tylko jeden przykład specjalnie skrojony pod ciebie. Nie wiem, czy ta twoja nierozgarnięta łepetyna jest w stanie to zrozumieć. Mogę mieć tylko nadzieję.
"Bym zapomniał...była dyskusja o filmach anime,gdzie się rozpędziłeś w sposób dla siebie nietypowy))))))))))))))))))))Lubisz kreskówki?Przyznaj się."
Kolejny raz popisujesz się własną ignorancja mareczku, może dla tak ograniczonego osobnika jak ty, anime = bajka. Jednak tak nie jest, animacja jest to tylko forma wyrazu, treści w nich prezentowane, mogą być kierowane tylko i wyłącznie dla dorosłych. Pewnie nawet nie widziałeś tytułów, o których była mowa. Ale czego ja po tobie oczekuję, jak zawsze potwierdzasz moja przypuszczenia na temat tego, że jesteś przygłupem.

"Ostatnio jest jednak pewien progres...zacząłeś powtarzać moje tezy."
Mareczku, jeżeli takie były twoje tezy, to gratuluję samokrytycyzmu, nie będę zaprzeczać. Cieszy mnie niezmiernie to, że zaczynasz być świadomy, iż jesteś cymbałem, ludzie się z ciebie nabijają, a partnerem do dyskusji jesteś jedynie dla szympansa.

ocenił(a) film na 1
pankracy7

Lojeżu...ty tak na poważnie)))))
Mam propozycję błazenku...chciałem uzyc słowa'błaźnie" ale błazenek lepiej oddaje moc intelektu,którą prezentujesz.
Tu zaraz poniżej masz podobnego sobie.Clavier.
Razem przeanalizujecie 50 prawd dotyczących filmu "Transformers".
Na serio i najpoważniej jak potraficie...mnie szkoda czasu.
Znajdziecie pewnie 51-szą i kolejne "prawdy".
W końcu, co dwa takie wielkie umysły to nie jeden.
Jak to było pajacu?"Roboty nie bekają i nie pierdzą"?Tak kiedyś napisałeś?
Geniusz!Run pankracy7...run))))

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

Mareczku, jestem na tyle poważny, na ile można być poważnym "dyskutując" z dzieckiem, oczywiście twój wiek na to nie wskazuje, ale mentalność już tak. Właściwie powyższe zdanie, i jeszcze kilka innych, nie jest bezpośrednio kierowana do ciebie, tylko do ewentualnych osób trzecich. Ty możesz mieć problem ze zrozumieniem pewnych rzeczy, tak jak dziecko nie zdaje sobie sprawy z tego, że dyskutuję się z nim w specjalny sposób.
Tak więc, próbowałem ci coś wytłumaczyć, przykładem z robotami chciałem się wpasować w twój poziom, ale możliwe, że trochę ciebie nie doceniłem, niczym dziecko które nagle sobie zdało sprawę z tego, że ktoś traktuje je jak głupka.
Jaki z tego wniosek? Nawet z dziećmi nie można przesadzać. Znalazłem już dolną i górną granicę, więc następne przykłady będą trafnie dobrane.

ocenił(a) film na 1
pankracy7

Znowu odstawiłeś leki i włamałeś się do dyżurki lekarza.
Tourojenie wielkości cie zabija.Poza nim nie ma w tobie żadnej treści,
Wiesz gdzie mam nogawki?A więc swoje miejsce znasz.......

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

Mareczku, czuję się zaszczycony, ale nogawki to twój teren operacyjny, tak długo na niego pracowałeś, że nie mam serca ci go odbierać. Jednak muszę przyznać, że zaskoczyła mnie twoja chęć do dzielenia się swoim terenem. Pieski zazwyczaj tak chyba nie robią?
Co do treści mareczku, byłbym jeszcze bardziej zaskoczony, gdybyś jakieś zobaczył.

ocenił(a) film na 1
pankracy7

10 dni?))))))))))))))))))))))))

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

Tęskniłeś?

ocenił(a) film na 1
pankracy7

Widzisz...i to są własnie urojenia)))))))

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

Mareczku, ja dni nie liczę, kiedy ciebie nie ma na forum. Właściwie to wątpię, czy takowe się zdarzają.

ocenił(a) film na 1
pankracy7

Lekko znowu w megalomanie durniu odlatujesz.
Pod komentowaną wypowiedzią jest info ile czasu minęło od jej zamieszcenia.

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

Mareczku, normalni ludzie, czasami wyjeżdżają na wakacje, tam mogą mieć ciekawsze rzeczy do roboty, niż "dyskusje" z tumanem twojego pokroju. Istnieje w ogóle dla ciebie inny świat poza tym tutaj? Potrafisz wyobrazić sobie jeden dzień bez dzielenia się swoją głupotą na FW?

ocenił(a) film na 1
pankracy7

Co widaćpo datach twoich wypowiedzi w twoim profilu)))
Po co tak kłamac bezczelnie łajzo,pozując jak zwykle na kogoś kim nie jesteś))))
10 dni...buhahahahaha

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

Mareczku, kolejny raz udowadniasz, że jesteś tumanem.
Abstrahując od tego, że musisz mieć jakąś manię, skoro sprawdzasz moje wypowiedzi i daty z nimi związane, to nie zrozumiałeś jednej rzeczy, daty dotyczą ostatniej wypowiedzi w danym temacie, nie muszą być to moje wypowiedzi głąbie.
Dotarło do tego pustego łba? Zanim coś napiszesz, pomyśl dwa razy tłuku.

ocenił(a) film na 1
pankracy7

10 dni, niedorozwoju?))))))))))))
Szkoda na ciebie czasu patafianie7))))))))))))))))

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

Mareczku, wykaż się chociaż raz inteligencją, udowodnij swoją tezę. Wklej te wypowiedzi, które napisałem podczas mojej nieobecności. Nie zasłaniaj się brakiem czasu, bo powszechnie wiadomo, że przesiadujesz na tym forum godzinami, dzieląc się ze wszystkimi owocami tego miernego intelektu.

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 1
pankracy7

Tu 10 dni szykowałeś się z odpowiedzią?)))))))))))))))))))))))Upośledzony!))))))))

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

Jak zawsze mareczku, tok rozumowania godny Einsteina.

ocenił(a) film na 1
pankracy7

10 dni?Buhahahahahaha

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

Rozumiem mareczku, że dla ciebie jest nie do pomyślenia, aby nie logować się na forum przez 10 dni. Stąd ten nagły wybuch emocji? Ucieszyłeś się widzę. Powiedz, co tam się w twojej główce uroiło?

ocenił(a) film na 8
Marekgdapl

o jest nasz pałkarz Mareczek ;)
Pałkarz - daje pały , choć filmowy spec. taki z niego jak z muchy sportowiec.
Transformers jest a owszem dobrym filmem dla dzieci.
Jeszcze nie dorósł do Prometeusza, ale nie będzie się wymądrzać całe dnie. Jakaś krucjata głupoty i nieuctwa.

ocenił(a) film na 1
clavier

Słuchaj chłopcze.
Jest tam kilka pytań...do ciebie.
Temat który zacząłeś wciaż"wisi".
Skup się.
Bardzo podoba mi się wrzuta od Lu 0...jak sobie z tym pytaniem poradzisz....

ocenił(a) film na 8
Marekgdapl

O jest moj pedalek prywatny hehe Dalej wszystkich meczysz Ty chamie z piekla rodem

ocenił(a) film na 8
Marekgdapl

A tak na marginesie to ty chyba non stop siedzisz przed komputerem Co ? Pedalku Pewnie w realu nikt cie nie moze zniesc Takiś ku... inteligent

ocenił(a) film na 8
Marekgdapl

Oooo Mareczek juz spi Musi miec rano sile zeby dalej swoje madrosci glosic z samego rana

ocenił(a) film na 1
sebo8110

Skup się...ja wiem,że się szybko męczysz)))
"Te zdania takie długie...tyle liter...jeszcze nie zapomnieć wyzwisk..."
Ćwoku...żeby jeden post w trzy rozwlec to trzeba byc wybitnym debilem.Ogarnij się)

ocenił(a) film na 8
Marekgdapl

Marek ty byles gdzies dzisiaj czy przed pc caly dzien

ocenił(a) film na 8
Marekgdapl

bo juz ci jebie na glowe od tego komputera

ocenił(a) film na 1
sebo8110

Znowu klelele na cpany?))))))))))))))))))

ocenił(a) film na 8
Marekgdapl

Marek otwórz chociaż okno i przewietrz ten burdel Pooddychaj świeżym powietrzem

ocenił(a) film na 8
clavier

Dokladni krucjata Mareczka hehe