PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189741
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

wielu zjadło już zęby na próbach przekonania oponentów, wg, mnie ten film nie jest godzien by psuć sobie opinie i pogarszać relacje z ludźmi. Wielu robi tu śmietnik, wiele pustych wypowiedzi, wiele wzajemnego obrażania. Zabawa przednia, trza przyznać. Ale czy gra warta świeczki i czasu ? Proponuję zbastować, zacząć od nowa, ale w taki sposób by osiągnąć kompromis lub cel, który nie będzie skutkował jak dotychczas kłótnią i poróżnieniem. Trudno tu o eksperta, ale powiem jedno, żeby być szanowanym należy zachować kulturę, trzeźwość myśli, umiar i zdrowy rozsądek ;)) Zbliżają się święta i Nowy Rok, obyśmy powitali go zgodnie wszyscy, jakeśmy bracia i rodacy, dajmy kłótliwym kolegom wzór pokojowej metody wychowawczej ;)) Niech żyje solidarność !! ;))

użytkownik usunięty

Zacznij od siebie.Kolejny komentarz na tej stronie.każdy zna już twoje zdanie więc po co piszesz,aby prowokować kłótnie?

użytkownik usunięty

Nie pomagasz mi w dobrej misji, więc to ty chcesz kłótni, nie chcesz to chociaż nie przeszkadzaj ;)) Lepiej ucz się od innych, bo wbrew pozorom, są tu ludzie tego warci ;))

użytkownik usunięty

Tak.Ktoś kto daje Incepcji 3 musi rzeczywiwiście kochać kino science fiction.Lol?

użytkownik usunięty

Czytaj ze zrozumieniem, efekty specjalne nie robią na mnie wrażenia, uszanuj to, a ja uszanuję twoje gusta ;)) ten wątek ma inne zadanie, a ty tu chcesz narobić awantury, proszę grzecznie, jak nie pasuje, idź na inny wątek się kłócić ;))

użytkownik usunięty

Gwiezdne wojny też według ciebe nie mają efektów przecież to stare kino lol idiotyzm niektórych ludzi nie zna granic Matrix też jest ich według ciebie pozbawiony,albo uważasz,że są więc dasz 1 o?

użytkownik usunięty

Tym tonem i taką dialektyką nie będziemy rozmawiać o gustach, bo utracimy kontrolę nad celem tego wątku ;))

użytkownik usunięty

A czyli Matrixa oceniłeś na 2,bo ma efekty?

użytkownik usunięty

Matrixa wcale nie oceniałem, fabułę oceniam dobrze, jego efekty to była wówczas nowość, sam widzisz, że nie można się sugerować efektami, bo za jakiś czas będą lepsze lub gorsze, co nie znaczy, że stare automatycznie są gorsze, chyba, że ty jak widzisz nowsze efekty to starym efektom zaniżasz oceny ;)) Dlatego liczą się ogólne wrażenia, sens, fabuła, klimat, no i efekty, ale one jedynie mają cieszyć oko wizualnie, i nie powinny górować nad fabułą i klimatem filmu ;)) Zadowolony ? ))

użytkownik usunięty

Łał czyli nie oceniłeś,bo ma efekty śmiech na sali.

użytkownik usunięty

Tak śmiech na sali, ale z twoich strzałów kulami w płot ;)) . Nie oceniłem, bo konto założyłem niedawno, i jakoś nie wracałem ponownie do tego filmu, nawet go nie widziałem dawno w tv ;))

ocenił(a) film na 3

weż leki albo załóż sekte. tutaj wystawia się opinie o filmie a nie chrzani o "dobrej misji". Twój komentarz to kolejny śemitnik bo nie wnosi nic. Mój jest następujący film zawiódł moje oczekiwania słaba fabuła pełno nieścisłości

ocenił(a) film na 1

To się doczekałeś porozumienia :)