Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190174
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Niech mi ktoś poleci jakiś urodzinowy filmik:)! Taki lekki, w sam raz na 17-nastkę,ale nie jakiś wulgarny odmóżdżacz!Piszcie co wam przyjdzie do głowy ,bo do północy niecałe 4 godz. ,a przyjęcie się właśnie zaczęło i trzeba jakiś filmik załadować:)))))

ocenił(a) film na 8
joanna_vaio

polecam Ci Magic Mike :)

ocenił(a) film na 2
allan78

Haha.... jak nie wiadomo co polecić, to od razu z mężczyzny wychodzi uprzednio zakamuflowany szowinista- jak się ma kobiecie film podobać ,to tylko nagie klaty i męski striptiz ...NIE ŁADNIE.....No wiesz!!!Poza tym nie przyszła sama płeć piękna( a warto zaznaczyć ,że nie same 17-stki,tylko głównie 20+:)).....a i żaden normalny facet nie będzie tego oglądał;) A propos film oglądałam przedwczoraj i był kiepski ,tak 4/10....Zapomniałabym-DZIĘKI za radę;)))))

joanna_vaio

Coś nieodmóżdżającego > polecam filmy W. Allena > Miłość i Śmierć, Annie Hall, Śpioch - bardzo przyjemne filmy ;)

ocenił(a) film na 2
tromba007

FAKT;)...zupełnie o Allenie zapomniałam w tym ferworze przygotowań....Wielkie dzięki za świetną propozycję:)na pewno wcielę ją w życie,ale muszę kończyć,bo goście czekają na solenizantkę(a może bardziej na TORT...heh)!