Film absolutnie spełnił moje oczekiwania, 3D w imaxie wgniata w fotel, dawno tak dobrego
filmu s-f nie widziałem , nie słychać ludzi, którzy mieszają Promka z błotem, są żałośni w
swoim hejterstwie i wiecznym narzekaniu na wszytko !! TAK JAK W TEMACIE!!
SPOJLER: jak wiadomo ksiezyc na którym dzieje się akcja filmu Prometeusz nie jest tym
samym co w Nostromo, wiec wpadłem na pomysł jak połaczyc te 2 filmy, więć po
wystartowaniu Elizabeth i głowy Davida cos na statku poszło nie tak i wylądowali (rozbili sie)
na lv-223 i być może w egzoszkielecie w Alienie 1 są szczątki Shaw.
Mega wydumane, ale co wy na to??
oni wystartowali z LV-223 a rozbić się mogli na LV-426 :) mysle ze wszyskiego dowiemy sie w nastepnych czesciach :) oby wiecej takich filmow a mniej kac waw i transformerow :D
Jeśli komuś nie podobał się jakiś film, to chyba nie ma co go od razu nazywać malkontentem, hejterem i twierdzić, że jego opinia jest negatywna tylko dlatego, że tak naprawdę wiecznie mu się nic nie podoba. Wydaje mi się, że jest sporo takich osób, którym się po prostu nie podobało, takie mam odczucia po wczorajszym wyjściu z kina, gdzie słychać było raczej negatywne głosy. No cóż mnie się nie podobało, pisałam już dlaczego, każdy ma swoją opinię. Jest tu chyba taka zależność, że w dużej części podoba się fanom, znającym wszelkie smaczki i niuanse tematu, a osobom, które po prostu poszły na film bez wielkiej znajomości tematu już mniej.
ok, rozumiem, że komuś mogło się nie podobać itd , ale tak jak pisałem po co od razu mieszać film z błotem i nazywać gniotem bo nie zrozumiało się scenariusza itd, poza tym nie rozumiem dlaczego widz który nie zna tematu daje 1/10 lub tym podobne, dlatego o takich myślę malkontenci i hejterzy