Witam,
Podobnie jak wielu z Was, mnie także zasmuciła wieść o dacie polskiej premiery filmu.
W związku z tym zacząłem się zastanawiać, czy nie ma możliwości aby polski dystrybutor filmu zorganizował czegoś w rodzaju pokazów przedpremierowych w okolicach czerwca.
Orientuje się ktoś, czy takie akcje w ogóle mają miejsce?
Pozdrawiam
krzyszsz
oooooooooooo naiwności, nie licz na to, przedpremierowo to mozesz cos luknąć tydzień przed premierą,EUROOOOOOO zabija kino.
Ja odradzam jakie kolwiek wizyty na tym forum od 30 maja, murowany spolier bedzie
Wytrzymać i nie wchodzić na forum Prometeusza do 20 lipca - cholera to byłoby coś :D
Powinienem dostać medal jak przezwycięże ciekawość! Najbardziej mnie będzie ciekawiło jaką ocenę ma Prometeusz na FW :)
Eh.. człowiek młody to i naiwny... Szkoda, wielka szkoda. Bardzo chętnie bym się na taki pokaz wybrał.
Wildecard.. masz rację, lepiej unikać forum.. Chociaż pokusa jest ogromna.. To jest oprócz The Avengers i TDKR najbardziej oczekiwany przeze mnie film w tym roku.. Może jednak filmweb coś zorganizuje bądź dystrybutor się zlituje.. Nadzieja umiera ostatnia :D
właśnie o takich pokazach decyduje nie kto inny jak nasz "niezawodny" DYSTRYBUTOR :D Ludzie z Heliosa nie maja pojęcia o niczym takim, wiedzą tylko że Polska premiera na 100 procent, ostatecznie i nieodwołalnie 20 lipca :P
Nie powinno być w ogóle czegoś takiego, bo premiera oznacza pierwsze masowe pokazanie produktu, więc przed premierą tylko dla branży powinien być film pokazywany, bo na te przedpremierowe, też są pełne sale i każdy może pójść, a i bilety nie są wcale droższe. Ale niestety takie coś jest :/. Ale tylko tydzień, dwa przed premierą jak coś.