PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189746
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Witam,

Podobnie jak wielu z Was, mnie także zasmuciła wieść o dacie polskiej premiery filmu.
W związku z tym zacząłem się zastanawiać, czy nie ma możliwości aby polski dystrybutor filmu zorganizował czegoś w rodzaju pokazów przedpremierowych w okolicach czerwca.
Orientuje się ktoś, czy takie akcje w ogóle mają miejsce?

Pozdrawiam

krzyszsz

ocenił(a) film na 3
krzyszsz

oooooooooooo naiwności, nie licz na to, przedpremierowo to mozesz cos luknąć tydzień przed premierą,EUROOOOOOO zabija kino.

ocenił(a) film na 9
krzyszsz

Ja odradzam jakie kolwiek wizyty na tym forum od 30 maja, murowany spolier bedzie

ocenił(a) film na 8
wildecard

Wytrzymać i nie wchodzić na forum Prometeusza do 20 lipca - cholera to byłoby coś :D
Powinienem dostać medal jak przezwycięże ciekawość! Najbardziej mnie będzie ciekawiło jaką ocenę ma Prometeusz na FW :)

krzyszsz

Eh.. człowiek młody to i naiwny... Szkoda, wielka szkoda. Bardzo chętnie bym się na taki pokaz wybrał.
Wildecard.. masz rację, lepiej unikać forum.. Chociaż pokusa jest ogromna.. To jest oprócz The Avengers i TDKR najbardziej oczekiwany przeze mnie film w tym roku.. Może jednak filmweb coś zorganizuje bądź dystrybutor się zlituje.. Nadzieja umiera ostatnia :D

krzyszsz

właśnie o takich pokazach decyduje nie kto inny jak nasz "niezawodny" DYSTRYBUTOR :D Ludzie z Heliosa nie maja pojęcia o niczym takim, wiedzą tylko że Polska premiera na 100 procent, ostatecznie i nieodwołalnie 20 lipca :P

ocenił(a) film na 6
krzyszsz

Nie powinno być w ogóle czegoś takiego, bo premiera oznacza pierwsze masowe pokazanie produktu, więc przed premierą tylko dla branży powinien być film pokazywany, bo na te przedpremierowe, też są pełne sale i każdy może pójść, a i bilety nie są wcale droższe. Ale niestety takie coś jest :/. Ale tylko tydzień, dwa przed premierą jak coś.