Witam i z góry przepraszam wątek kompletnie nie dotyczy prometeusza.Czy ktoś z was zna tytuł filmu w którym główni bohaterowie byli gdzieś na obcej planecie w piramidzie w której każda obawa się realizowała .Jak ktoś się czegoś bał to to go zabijało .Lata 80 90 najprawdopodobniej
Kiedyś było takie opowiadanko w "Fantastyce".Dzięki substancji która znajdowała się w powietrzu na ...chyba badanej planecie materializowały się najgorsze stwory z koszmarów.Główny bohater przetrwał bo schował się pod kołdrę.jak w dzieciństwie.Zadziałało.
Cholera...mogłem zabrać kołdrę na "Prometeusza")))))))))
Dzięki że zdradziłeś zakończenie .Nie no raczej nic w tym Galaxy of Terror nie było .
Ktoś miał się już nie wypowiadać na temat Prometeusza. I jak się zarzekał, że tego nie będzie robił. Ale skoro nadal tu pluje to ja powiem tylko jedno:
wizja, wizja, wizja....
Podaj swoją wizję znfco, a jak nie to żegnamy stąd, tym razem na dłużej.
Ja też, kiedy to dziś zobaczyłem, krzyknąłem żwawo YES YES YES! ;D Wciąż liczę, że film obejrzy więcej bystrzaków niż idiotów i osiągnie maksymalnie 3/4 :)
Na porządnych portalach filmowych takich jak np IMDB ma ocenę 7,6. Co w tym wszystkim najciekawsze średnia ocen osób którzy oddali najwięcej głosów i prawie zawsze ich średnia jest dużo niższa od średniej ogólnej to 7,5.
Jeśli dla kogoś miarodajny jest amerykański serwis (czyli kraju o, no nie ukrywajmy, dość niskich wymaganiach konsumpcyjnych - tak to delikatnie nazwijmy, by nie nazywać ich wprost idiotami) to tylko potwierdza moje poglądy na temat fanów Promka ;D
dokladnie tak, wlasnie ostatnio sobie zapuscilem, bo to byl film mojego dziecinstwa jeszcze na vhs...pamietam, ze sceny niektore byly wtedy nieci przerazajace:DD dobry film, dzis patrzac z perspektywy staszna chala, ale ...gra tam aktor od krugera:DD no i sentyment raczej zostal:D