Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190174
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

kto wygra w Polskich kinach?
http://www.youtube.com/watch?v=7HYz1r-OZ4Q&feature=player_embedded

wito_filmweb

Mroczny rycerz u doosłych a Epoka u dzieci i młodzieży. Ale tak naprawdę to uważam że Mroczny Rycerz 3 wymiecie wszystkich.

ocenił(a) film na 6
Mazurian

no też tak myslę. Prometeusz nie jest żadnym sequelem i nie ma wyrobionej marki więc nie ma szans... a szkoda. najważniejsze że będzie dwójka. Poza tym Prometeusz miał nie zbyt dobre recenzje i opinie a o nowym Batku już mówią że to arcydzieło i najlepsza część

wito_filmweb

Mam nadzieje że dobrze "nakreślili" Bane'a tak jak to miało miejsce z Jocker'em - świetnie zagrał aktor:) Z tym mianem "arcydzieła" lepiej poczekać - rzecz jasna że Nolan uwielbia dopieszczać swoje dzieła i powtarzać i nagrywać sekwencje filmu aż do momentu którego uważa że jest świetne no ale poczekajmy i ocenijmy dopiero:)

ocenił(a) film na 6
Mazurian

Ja nie mam żadnych wątpliwości co do tego że Batmana ocenię na co najmniej 8/10 ;] Mam nadzieję że będzie okazja by dać więcej...

wito_filmweb

Przypomniała mi się sekwencja "Mrocznego Rycerza" gdy Alfred widząc w tv "popisy" batmana w Batmobilu spytał się: "Co to ma byś?" na to Bruce: "Zaje*ista telewizja":) Dlatego też chciałbym się tak zajefajnie czuć jak przy "Mrocznym rycerzu" czego Tobie i wszystkim fanom życze.

ocenił(a) film na 6
Mazurian

;] Sobie już nie? :D

wito_filmweb

Dowciapny jesteś:) Ale tak sam sobie?:)