Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190185
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Prometeusz w 2D

ocenił(a) film na 10

Szperam po stronkach z kinami i nie mogę się doszukać wer. 2D z napisami. Orientuje się
może ktoś czy takowa istnieje? W CC i heliosach i Multi kinie jak narazie tylko 3D.

ocenił(a) film na 9
kosmoski

Niestety prawdopodobnie będzie jak w przypadku Avendżersów, bo dystrybutorzy w Polsce są nastawieni na kasę więc tylko wersja 3D pozostanie nam (do zniesienia byłoby to gdyby każdy miał dostęp do kina IMAX). Choć istnieje cień szansy jak w przypadku MiB 3, że w heliosie ostatecznie zdecydowano się kilka tygodni po premierze na wersje 2D. Uprzedzam, że nie warto do multipleksów pisać bo oni sami dowiadują się w ostatniej chwili czy dostaną takową wersję mimo, że wcześniej zapierają się że tylko 3D będzie.

kosmoski

Głowa do góry wersja 2D będzie na pewno na Blu-ray tak więc nasze kina domowe dostaną niezłej zadyszki w zimną listopadową noc.
Już zacieram ręce.

ocenił(a) film na 8
kosmoski

nie wiem gdzie mieszkasz ale jak na śląsku to w imax w cinema city w katowicach jest i 3d jak i 2d prometeusz zaraz od początku premiery

ocenił(a) film na 10
raster97

Z Gliwic daleko nie mam, wielkie dzięki!

użytkownik usunięty
kosmoski

Ja nie mogę oglądać w tej prymitywnej technologii 3d jaką mają kina - boli mnie głowa i mam nudności. Znalazłem KINOTEKĘ w Warszawie - 2D. A Multikino nie zobaczy moich pieniędzy. Paskudy.

kosmoski

W Katowicach leci w 2D w CinemaCity - Punkt 44

kosmoski

Bielsko-Biała Helios - jest możliwość obejrzenia filmu w 2D.

ocenił(a) film na 10
antari18

Dziekje wam :) Na szczęście u mnie w Gliwicach jest w Forum. Praktycznie przed samym wyświetleniem dali info ze jest w 2D.

kosmoski

mam ten sam problem. w heliosie w Opolu 3D jest tak kiepskiej jakosci jak by sie ogladalo przez sloik z kiszonymi.Dodatkowo najdrozsze bilety w Polsce ( drozej niz w Wawie).
jak nie bedzie w 2D to poczekam na avi