Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190174
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Oglądanie tego filmu to strata czasu. Odradzam z całego serca.

ocenił(a) film na 6
tutek224

O jak mi przykro , że tutkowi się nie podobało :DDDD
haha jaki typ

ciosina

Wyraziłem swoje zdanie jak Ci się nie podoba to nie komentuj gimbusie ;)

ocenił(a) film na 6
tutek224

Nawet małpa potrafiłaby uzasadnić swoje zdanie . Dla Ciebie rzucenie banalnego tekstu to najwyraźniej szczyt możliwości :D
Takie tematy powinny byc od razu kasowane, bo robią śmietnik z tego forum.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
FanatiX

Zarejestrowałeś się wczoraj i pierwsze, co robisz, to jedziesz po kimś... szybko załapałeś o co chodzi na tym forum.

ocenił(a) film na 1
bobinsky

Pewnie od ciosiny się nauczył jak zobaczył"Nawet małpy...."

ocenił(a) film na 6
Marekgdapl

Sądząc po twojej dedukcji to zbyt bystry to ty nie jesteś...

ocenił(a) film na 9
FanatiX

Fanku, czemu mi się tłumaczysz to nie wiem, zupełnie nie o tym pisałem... a tak poza tym to jak w przedszkolu "psze pani, ale to on pierwszy zaczął"...

ocenił(a) film na 6
FanatiX

Bredzisz trolu. Szczerze ci współczuję załóż jeszcze dwa konta i sam se podpisuj bo tylko na tyle cię stać.

ciosina

Po 1 synku to sie nie rejestrowałem,widac jestes zbyt ograniczony zeby to pojąc i zrozumiec,a współczuc to można Tobie,tak błyskotliwych odpowiedzi

ocenił(a) film na 6
FanatiX

A kto pisał , że się rejestrowałeś? :D Głupotę to chyba wyssałeś z mlekiem matki. Uwielbiam jak prostaki nie potrafią uargumentować wypowiedzi i pokazują swoją podwórkową wulgarną naturę. Wtedy wiem , że miałem rację.LOL

ciosina

Ja niczego nie argumentuje prostaczku tylko mówie jaki z Ciebie burak z wielkiego miasta,pewnie miałes trudne dzieciństwo i rodzice Cie bili,teraz wyładowujesz frustarcje na takich portalach

ocenił(a) film na 6
FanatiX

No i właśnie to świadczy o tobie a nie o mnie haha jaki kolo...

ciosina

Uwielbiem jak tacy imbecyle chca pokazac że są pro i niebardzo im to wychodzi wtedy wiem że są pro imbecylami.
Mam takie powiedzenie na takie dzieci jak Ty"Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu,a potem przewyższy doświadczeniem"To tyle co do Ciebie syneczku idz spac bo juz dawno po wieczorynce.

ocenił(a) film na 6
FanatiX

Jeżeli chodzi o imbecyli oto twój wpis:
"jak usłyszłem text Corporacja Wyland odrazu wiedziałem że chodzi o obcego,@$#*$ żal,próba zbobienia wszystkich czesci obcego w jednym filmie"
Cokolwiek to znaczy ^^

ocenił(a) film na 1
ciosina

No to mamy popis bystrości))))
Ciosina... jak "to" sie ukrywa pod twoją definicja tego pojęcia, to ja się wypisuję.

ocenił(a) film na 6
Marekgdapl

Napisz czego nie zrozumiałeś to ci wytłumaczę . Chętnie pomogę bo najwyraźniej zagubiłeś się i nie wiesz o czym piszesz.

ocenił(a) film na 1
ciosina

A co tu uzasadniać?Wszystko zostało powiedziane.Jak ktoś pisze, że fajny i nie uzasadnia swojej wypowiedzi, co jest nagminne, to jakoś się nie sadzisz.
Zresztą nikt się nie sadzi))))Jak komuś się podobał to nikt rozsądny nie oczekuje logicznego uzasadnienia)))))))))))))

ocenił(a) film na 6
Marekgdapl

Czego nie robię? Wybacz ale nie znam podwórkowego slangu. na 60 tematów nie zauważyłem żadnego, typu Prometeusz- fajny i tyle. Za to jest kilka typu "Prometeusz- gniot" albo "Prometeusz- nie polecam" i tyle. Jeśli ktoś nie dopisuje tego jakże intelektualnego "swojego zdania " do jednego z setki innych tematów tylko zakłada nowy to albo jest upośledzony intelektualnie albo jest zwykłym trolem zaśmiecającym forum.

ocenił(a) film na 1
ciosina

To przejrzyj forum i je znajdziesz.

Marekgdapl

jeśli twórcy tego filmu chcieli pokazać powstanie człowieka poprzez jakiś gigantów pół ludzi pół obcych lub też jakieś odrażające stwory to naprawdę mu wyszło...

aniabut

sorki że napisałem z konta mojej dziewczyny :)

ocenił(a) film na 1
aniabut

O to tak...tylko to już bliżej tfurców i dziecinady.Żadem z tematów nie został potraktowany na poważnie, w sposób prowokujący do dyskusji na jego temat.

ocenił(a) film na 8
Marekgdapl

Już wszystko tłumaczę, bo nie rozumiesz - Film da się zinterpretować wielorako, dlatego można powiedzieć, że jest głęboki i pełen filozofii. Według mnie np. Inżynierowie jako, że zajmują się genetyką potrzebowali atramentu coby mogli te wszystkie krzyżówki genetyczne rozpisywać. Wszyscy wiemy przecież, że nasze ziemskie kałamarniczki atrament produkują - inżynierowie też to spostrzegli i postanowili zwierzątka sklonować (w podzięce namalowali ziemianom ładne obrazki na skałach). Potem kiedy założyli już hodowlę i zauważyli, że ich technicy spaprali sprawę to chcieli już tylko odstawić maleństwa na ziemię, ale były już zbyt rozpieszczone i nie dali sobie rady... A David otruł pana narzeczonego zarodniczkiem, bo sam chciał mieć kałamarniczkę do akwarium, a wiedział że zapewne dojdzie do spięcia pomiędzy Shaw, a otrutym i że ośmiorniczka szybciej w brzuszku dojrzeje niż w brzydkiej czarnej urnie... A w momencie jak Weyland gada z Inżynierem ten "wyrzuca" ziemianom, że ich nie ostrzegli przed kałamarniczkami, a teraz proszą jeszcze o wskazówki. Potem w obcym kałamarniczki dojrzewają, bo miały na to wystarczająco dużo czasu i potrafią się już przytulać... Dodatkowo pani Vickers jest sweat transvestit - to wyjaśnia dlaczego siedziała w komorze hibernacyjnej dla facetów i nie chciała pukać się z polskim murzynem Jankiem. Wszystko co tu napisałem proszę traktować jak najbardziej poważnie...

ocenił(a) film na 1
Burzujzmiasta

Alleluja!)))))))))))))

tutek224

Po co kłamiesz?

0wner2

Bo on tak rozumuje film. Czyż to takie trudne do zrozumienia?

ocenił(a) film na 6
hr_dooku

Pewnie jak ten drugi Fanatix obejrzał tylko reklamę i jak usłyszał "Corporacja Wyland" to uznał to za próbę "zbobienia" wszystkich części obcego cokolwiek to znaczy xD