Nawet małpa potrafiłaby uzasadnić swoje zdanie . Dla Ciebie rzucenie banalnego tekstu to najwyraźniej szczyt możliwości :D
Takie tematy powinny byc od razu kasowane, bo robią śmietnik z tego forum.
Zarejestrowałeś się wczoraj i pierwsze, co robisz, to jedziesz po kimś... szybko załapałeś o co chodzi na tym forum.
Fanku, czemu mi się tłumaczysz to nie wiem, zupełnie nie o tym pisałem... a tak poza tym to jak w przedszkolu "psze pani, ale to on pierwszy zaczął"...
Bredzisz trolu. Szczerze ci współczuję załóż jeszcze dwa konta i sam se podpisuj bo tylko na tyle cię stać.
Po 1 synku to sie nie rejestrowałem,widac jestes zbyt ograniczony zeby to pojąc i zrozumiec,a współczuc to można Tobie,tak błyskotliwych odpowiedzi
A kto pisał , że się rejestrowałeś? :D Głupotę to chyba wyssałeś z mlekiem matki. Uwielbiam jak prostaki nie potrafią uargumentować wypowiedzi i pokazują swoją podwórkową wulgarną naturę. Wtedy wiem , że miałem rację.LOL
Ja niczego nie argumentuje prostaczku tylko mówie jaki z Ciebie burak z wielkiego miasta,pewnie miałes trudne dzieciństwo i rodzice Cie bili,teraz wyładowujesz frustarcje na takich portalach
Uwielbiem jak tacy imbecyle chca pokazac że są pro i niebardzo im to wychodzi wtedy wiem że są pro imbecylami.
Mam takie powiedzenie na takie dzieci jak Ty"Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu,a potem przewyższy doświadczeniem"To tyle co do Ciebie syneczku idz spac bo juz dawno po wieczorynce.
Jeżeli chodzi o imbecyli oto twój wpis:
"jak usłyszłem text Corporacja Wyland odrazu wiedziałem że chodzi o obcego,@$#*$ żal,próba zbobienia wszystkich czesci obcego w jednym filmie"
Cokolwiek to znaczy ^^
No to mamy popis bystrości))))
Ciosina... jak "to" sie ukrywa pod twoją definicja tego pojęcia, to ja się wypisuję.
Napisz czego nie zrozumiałeś to ci wytłumaczę . Chętnie pomogę bo najwyraźniej zagubiłeś się i nie wiesz o czym piszesz.
A co tu uzasadniać?Wszystko zostało powiedziane.Jak ktoś pisze, że fajny i nie uzasadnia swojej wypowiedzi, co jest nagminne, to jakoś się nie sadzisz.
Zresztą nikt się nie sadzi))))Jak komuś się podobał to nikt rozsądny nie oczekuje logicznego uzasadnienia)))))))))))))
Czego nie robię? Wybacz ale nie znam podwórkowego slangu. na 60 tematów nie zauważyłem żadnego, typu Prometeusz- fajny i tyle. Za to jest kilka typu "Prometeusz- gniot" albo "Prometeusz- nie polecam" i tyle. Jeśli ktoś nie dopisuje tego jakże intelektualnego "swojego zdania " do jednego z setki innych tematów tylko zakłada nowy to albo jest upośledzony intelektualnie albo jest zwykłym trolem zaśmiecającym forum.
jeśli twórcy tego filmu chcieli pokazać powstanie człowieka poprzez jakiś gigantów pół ludzi pół obcych lub też jakieś odrażające stwory to naprawdę mu wyszło...
O to tak...tylko to już bliżej tfurców i dziecinady.Żadem z tematów nie został potraktowany na poważnie, w sposób prowokujący do dyskusji na jego temat.
Już wszystko tłumaczę, bo nie rozumiesz - Film da się zinterpretować wielorako, dlatego można powiedzieć, że jest głęboki i pełen filozofii. Według mnie np. Inżynierowie jako, że zajmują się genetyką potrzebowali atramentu coby mogli te wszystkie krzyżówki genetyczne rozpisywać. Wszyscy wiemy przecież, że nasze ziemskie kałamarniczki atrament produkują - inżynierowie też to spostrzegli i postanowili zwierzątka sklonować (w podzięce namalowali ziemianom ładne obrazki na skałach). Potem kiedy założyli już hodowlę i zauważyli, że ich technicy spaprali sprawę to chcieli już tylko odstawić maleństwa na ziemię, ale były już zbyt rozpieszczone i nie dali sobie rady... A David otruł pana narzeczonego zarodniczkiem, bo sam chciał mieć kałamarniczkę do akwarium, a wiedział że zapewne dojdzie do spięcia pomiędzy Shaw, a otrutym i że ośmiorniczka szybciej w brzuszku dojrzeje niż w brzydkiej czarnej urnie... A w momencie jak Weyland gada z Inżynierem ten "wyrzuca" ziemianom, że ich nie ostrzegli przed kałamarniczkami, a teraz proszą jeszcze o wskazówki. Potem w obcym kałamarniczki dojrzewają, bo miały na to wystarczająco dużo czasu i potrafią się już przytulać... Dodatkowo pani Vickers jest sweat transvestit - to wyjaśnia dlaczego siedziała w komorze hibernacyjnej dla facetów i nie chciała pukać się z polskim murzynem Jankiem. Wszystko co tu napisałem proszę traktować jak najbardziej poważnie...