PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189746
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Obejrzałem i oczekiwania moje spełzły na wielkim rozczarowaniu film ,prawie dwie godziny
akcji tyle co w trajlerze ,aby zachęcić do obejrzenia filmu i na tym koniec , monotonny jakby to ując wiele gadania i akcji prawie zero ,szczerze nie polecam szkoda czasu , miało być powiązanie z Ali-enem a wyszło kompletne nieporozumienie . Jeżeli ktoś ma inne zdanie to od razu powiem o co mi chodzi ,owszem statek obcej cywilizacji jest taki sam jak w Allenie , ale kto odpowie na pytanie co się stało z wrakiem statku i pozostałościami po zderzeniu w filmie Prometheus ?? statek obcy wrak został a ludzi wyparował nie mówiąc o innych pozostałościach . podsumowując Film nudny ! ! ! !

grzegorz_68_68

Poczekaj na Director's Cut

ocenił(a) film na 8
grzegorz_68_68

między 1 a 10 jest jeszcze 8 cyfr w skali. I dlatego 1 i 10 powinny być wyjątkami. Chyba lepiej by było jakby skala była 5 punktowa bo średnio wychodzi posługiwanie się takim zakresem poniektórym.

ocenił(a) film na 1
rafalluc

Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię i dać tyle punktów na ile uważa , nie będę podnosił średniej filmu na silę

ocenił(a) film na 5
grzegorz_68_68

A później dzięki takim jak ty spada średnia ocena filmu. "Jedynka" to największy gniot jaki można sobie wyobrazić. Ja sam chyba nigdy nie przyznałem tej oceny, a ty rzucasz nimi w lewo i prawo.

ocenił(a) film na 1
gry270

i co z tego , dałem jeden bo dla mnie na tyle zasługuje , nie rozumiem ciebie co mam sztucznie zawyżać ocenę filmu bo średnia spada
czekałem na ten film , a okazało się iż trajler jest lepszy od całego filmu . Zresztą nie pierwszy raz trailer lepszy od filmu

ocenił(a) film na 2
gry270

to największy gniot jaki można sobie wyobrazić------------> trafiles w sedno........GNIOCISKO JAK TEN WAŁ ŁYSY CO WYRWAŁ ŁEB.