witam uzytkownikow
chialem zaczac w tym watku naprawde fajna dyskusje, a nie obrzucanie sie miesem
wracajac do tematu
obejrzalem wczoraj prometeusza i dla mnie osobiscie do jeden wielki gniot
1.benzadziejna fabula-szukanie poczatkow zycia i naszych stworcow, juz teraz wiadomo dlaczego Scott ma takie fascynacje Biblia
2.potworki to jakas porazka:)
Sam sie zastanawioam jak osoba, ktora zrobila Lowce i Obcego mogla zrobic cos takiego
.......
zapraszam do dyskusji
Zgadza się. Nudny gniot. Słabi obcy, nic się nie dzieje przez 70% filmu. Ciekawe ile kasy to kosztowało? Za wiele nie musieli wydać skoro obcych widać przez 5% filmu : /
"benzadziejna fabula-szukanie poczatkow zycia i naszych stworcow," no rzeczywiscie beznadziejna xD lepsza była w AvP2, coś dla mniej rozgarniętych w sam raz. Jak ktoś oczekiwał Obcych cały film z jęzorem na brodzie to faktycznie mógł się poczuć rozczarowany;D
I drugi argument innego widza "Za wiele nie musieli wydać skoro obcych widać przez 5% filmu : /" chlip, to smutne, nic nie pokazali gawiedzi...
Aha, miała być dyskusja na poziomie, wybaczcie mi, już znikam...
Film jest dla fanów obcego i klasycznego horroru gdzie bohaterowie nie wiedza z czym walczą i czy cos im zagraża. Ja widze ze niektórzy tutaj gustują w niby horrorach typu "piła" gdzie flaki latają po scianach. To nie jest film dla kogoś takiego. A i jeszcze jedno jakie potworki? NIe rozumiecie tego że Scott chciał pokazac wszystko tak jak wygladało na początku ewolucji? Pterodaktyl to bardzo wczesna mutacja xena nie wiem dlaczego tak wyglada zale mozliwe ze w prometeuszu 2 bedzie odpowiedź. Ośmiornica to twarzołap tylko bardzo duży pewnie dla tego by chwytać duże ofiary lub tak samo wczesna wersja rozwojowa. Zastanówcie się nad tym co piszecie bo film jest dla tych którzy lubią myśleć w czsie oglądania i przeżywać film a ne ogladać flaki na ścianach i litry krwi.
czy Scott ma taka niechec do amerykanskich aktorow czy moze uwaza ze sa za slabi na taki super film?wkurza mnie to ze angol-janek probuje nasladowac hamerykanski akcent:)
co to obcyh to tak, dobrze ze pokazal pocatki ewolucji tylko trosze mogl bardziej poglowkowac nad ich wygladem, a moze(ale moge sie mylic) zabraklo pomocy Geigera
wyglad SJ to porazka, sterydowiec:)
Wież mi mogło być gorzej. Ja sie ciesze ze nie ma zielonych ludzikow z czolkami. Fakt zabraklo gigera. Nie jest zle ale moglo byc lepiej.Mi sie SJ podobal wyglada niepozornie niby przjazny. Wydaj mi sie ze sie zdenerwowal bo zobaczl ze stworzl istoty doruwnujace a moze i przewyzsyajace go.
fakt moglo byc gorzej, ale SJ grajacy na flecie to mnie rzucilo na kolana:)szkoda ze Scott zapewnial ze film rzuci na kolana oczywiscie w pozytywnym aspekcie, dla mnie pierwszy AVP jest sporo lepszy