Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190185
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Pytanko

ocenił(a) film na 6

Gdzie do cholery w tym filmie był Guy Pearce?

ocenił(a) film na 4
JoKeR7991

No jak to gdzie? Zadajesz takie pytanie, a to przecież Twój ulubiony film... To ten staruszek. Pewnie Ridley Scott podejmie współpracę z Wellsem i Guy ( w tym wypadku Peter Weyland, a nie Alexander Hartdegen) wyląduje wehikułem czasu jako rześki (w wolnym tłumaczeniu - żywy) młodzieniaszek na odległej galaktyce... A tak na poważnie - na pewno coś w tym stylu jest planowane, inaczej Scott nie zatrudniłby do roli staruszka znanego acz nierozpoznawalnego w tej roli dużo młodszego i znanego aktora.

ocenił(a) film na 6
Kreacja_

Wow, nie poznałem go :) I to nie jest mój ulubiony film.

ocenił(a) film na 4
JoKeR7991

A to czerwone serduszko to chyba o czymś świadczy... :)

ocenił(a) film na 6
Kreacja_

Jeden z ulubionych, a nie ulubiony. Dałem serducho za genialne efekty, jedne z najlepszych jakie widziałem. Daje serducha filmom które zrobiły na mnie jakieś większe wrażenie :)

JoKeR7991

Wycięte sceny z "młodym Pearcem" (przynajmniej większość) pojawi się w wersji rozszerzonej.
Nawiasem mówiąc jakich parszywych czasów dożyliśmy. Jaki jest sens kupowania filmu na DvD, skoro
za rok ukarze się wersja reżyserska, producencka, ostateczna albo jeszcze jakaś tam.... o 30 minut dłuższa.
Zwykłe robienie ludzi w bambuko.

Billy_Bones

A później wyjdzie wersja 3D, super 3D, wersja obrobiona najnowszą techniką cyfrową, która udoskonala istniejącą obecnie technikę cyfrową, itd., itp. Niestety ten świat opiera się na pieniądzu. Pozdrawiam / D9F