Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190185
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Ludzie, nie ogarniam o co te spiny. Każdy ma swój gust jeśli chodzi o filmy i to jest normalne. Mi się osobiście film bardzo podobał i dałem mu spokojnie 8/10. Film był naprawdę ciekawy i nie widziałem jakichś wtop w scenariuszu. Każdy ma inny gust więc się nie spinajcie i nie mówcie mi że trolluje ;] Dziękuje i dobranoc.

ocenił(a) film na 8
Igor32234

Jakieś komentarze co do mojej oceny?

użytkownik usunięty
Igor32234

Prometeusz podzielił nasze kochane społeczeństwo ;D

ocenił(a) film na 1
Igor32234

Jakie?Żadne.jak nie widziałeś jakiś wtop to co tu komentować))))))))))))))

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

Nie "jakiś wtop", tylko jakichś wtop.

ocenił(a) film na 1
Igor32234

Tylko jakiś wtop w tym filmie można nie zauważyć.Ja kilka jakichś widziałem)

ocenił(a) film na 8
Marekgdapl

Film według mnie był naprawdę dobry. Jedyne co mi nie przypadło do gustu to ścieżka dźwiękowa (2 utwory) które był powtarzane przez cały film. Poza tym wg mnie był naprawdę dobry i zasłużył na tą ocenę.

Igor32234

Całkowicie się zgadzam,film się fajnie ogląda ale bardzo słaba ścieżka dzwiękowa.Po świetnym soundtracku spodziewałem się o wiele więcej. Przyznam się że po cichu - mi się marzy ciąg dalszy tej historii z dużo obszerniej przedstawionym wątkiem konstruktorów, a mianowicie ich technologia i cywilizacja. Może R.S. się pokusi na taki projekt :)

Pozdrawiam;)

ocenił(a) film na 3
Igor32234

Komentarz jest zbyteczny :-)
Ja osobiście jakieś wtopy widziałem.
Właściwie to dostałem tymi wtopami miedzy oczy, zostałem nimi skopany do nieprzytomności, do dziś mnie głowa boli jak sobie o nich przypomnę.

ocenił(a) film na 8
cezner

Nie mówię że ich nie było, ale ja osobiście ich nawet nie zauważyłem. Pozdrawiam ;]

Igor32234

A więc Ci mówie,że nie trolujesz :))